Jogosan lettem ideges szerintetek?
Figyelt kérdés
ma úgy "fél" fülel halottam amikor a főnököm egy viccet mesélt valami szüzekről szólt és a végén mondta hogy még Nati(nem ez az igazi nevem csak úgy írom :D ) na szóval hogy még Nati is szűz látni rajta...hát én belém olyan ideg jött szerintetek jogosan?
21/L
2013. márc. 18. 19:42
2/20 (g)brigi válasza:
Szerintem ne törődj vele. Inkább ezt mondják Rólad, mint az ellenkezőjét.
3/20 anonim válasza:
Hát én biztos hogy ráborítottam volna az asztalt.
4/20 anonim válasza:
:DDD
A férfiak szeretik a szüzeket! Most komolyan ez felidegesített?
5/20 anonim válasza:
jogosan, én a helyedben négyszemközt beszélnék a főnökömmel, h kerülje az ilyen jellegű megjegyzéseket rólam, mert azt gondolom mindenkivel azt lehet megtenni, amit megenged
sőt, azt gondolom, ha megfelelő jó modorban kivitelezed, még jobban megbecsüli a munkádat, tudni kell ellent/vagy nemet mondani, még a főnöknek is
6/20 -=Koldus=- válasza:
Miért nem mentél oda a társasághoz és cummantottad volna le az összes faszit, ezzel bizonyítva az állítás ellenkezőjét.
7/20 anonim válasza:
miért nem kérdezted vissza, valami gondja van vele?
érdekesen bunkó főnök, ez van N
9/20 anonim válasza:
nem illik kihallgatni mások beszélgetését
10/20 A kérdező kommentje:
marha érdekes főnök néha a hátam közepére sem kívánom :S ursula ha felhoznám neki a témát 4-szemközt másnap már nem lenne munkám
2013. márc. 18. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!