Jogosan lettem ideges szerintetek?
Figyelt kérdés
ma úgy "fél" fülel halottam amikor a főnököm egy viccet mesélt valami szüzekről szólt és a végén mondta hogy még Nati(nem ez az igazi nevem csak úgy írom :D ) na szóval hogy még Nati is szűz látni rajta...hát én belém olyan ideg jött szerintetek jogosan?
21/L
2013. márc. 18. 19:42
11/20 anonim válasza:
A férfiak már csak ilyenek... (Én is ilyen vagyok :D)
12/20 A kérdező kommentje:
9-es nem hallgattam ki csak mivel a pultom 5méterre volt attól a helytől ahonnan dumáltak csak ha süket lennék akkor nem hallottam volna
2013. márc. 18. 19:56
13/20 anonim válasza:
Nem ez volt az?
"Min játszik a szép szűz, amellyel a férfi arcáról minden gondot elűz?"
14/20 anonim válasza:
burkoltan kikezdett veled. szerintem 1-2 hét és bepróbálkozik konkrétabban
15/20 A kérdező kommentje:
jaj dehogy próbálkozik be nem olyan ő neki én még kislány vagyok (gondolom) 50-en felül van a pasas
2013. márc. 19. 16:49
16/20 anonim válasza:
tényleg kislány vagy még, nem tudsz sokat a férfiakról :D
17/20 A kérdező kommentje:
dehogynem épp az hogy tudom hogy sosem csinálna ilyet ismerem és még egyik munkásával sem kezdett ki nem mindenki olyan mint amilyennek ti hiszitek
2013. márc. 19. 19:56
18/20 (g)brigi válasza:
"nem mindenki olyan mint amilyennek ti hiszitek"
Ha tudod, hogy ilyen rendes, akkor meg miért kerítesz ekkora feneket a dolognak?
19/20 A kérdező kommentje:
de "úgy" rendes hogy nem kezdene ki velünk munkásokkal...de más szempontból meg nem mert szeret mindenkit lebeszélni és nem bánja hogy ki hallja
2013. márc. 19. 20:34
20/20 anonim válasza:
tényleg rendes ember lehet aki kibeszéli az alkalmazottait... szerintem csak fél attól, hogy jogi következményei lesznek a dolognak.
szerintem egy idióta, akkor is, ha nem izgult rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!