Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan lettem lecsicskázva? :S
Hali.
Ma az osztálytársaim kihasználták a hó adta lehetőségeket, és szétdobáltak mindenkit, egymást is. 1 ideig én is élveztem, de mikor már a havat tömködték be egy lány osztálytársamnak a nyakába, már rájuk szóltam és megvédtem azt az osztálytársam. Utána én voltam a ,,szerencsétlen csicska", meg hogy minek védtem meg.
Jogosan mondták ezt? Ne essen félreértés, én is szeretek hógolyózni, de nálam az már sok, ha valakinek vagy nekem 2 marok havat tömködnek a nyakába, főleg hogy kedve sincs az egész hógolyózáshoz. Nem tetszik ez a lány, csak már én éreztem rosszul magam, annyira fázott mellettem...
Köszönöm a válaszokat, 13F
Jól tetted, ez csak g*cizés a fiúk részéről, mert ők azt hiszik, hogy vicces. Csak majd ha tüdőgyulladás lesz a vége akkor nevessenek. Lényeg a lényeg, én szétvertem volna őket.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!