Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm macskája megkarmolt a karomban, ledobtam és belerúgtam egyet, erre elküldött a lány, jogosan tette?
Megkarmolt a karomban. Érdekes macsek, ami belülről karmolja a karod. Különben én is csináltam már ilyet. H.ülye macska megharapott, én meg rásóztam egy taslit... (nyugi, nem lett semmi baja) Csak azt senki nem látta. De mások házi kedvencét nem célszerű bántani, mert mérgesek lesznek...
20L
hát, én ugyanezt tettem volna a helyében... a macska számomra egy SZENT ÁLLAT!
l
Fuhh ba.sszus,én tuti hogy jól p.öcsönbas.ztalak volna,ha az én macskámba rúgsz bele. A cicus itt is szent állat,családtag a drága.
A lány jogosan tette azt amit.
De nem értem ha tudod hogy ekkora a kedvenc a cica,miért molesztáltad ??
az oké, hogy hirtelen védekező reakciódban ledobod... de belerúgni miafaszér kellett? nincs semmi jogod hozzá...olyan mintha odamennél egy vadidegen gyerekéhez és lekevernél neki egy taslit
mások állatát nem bántjuk... a sajátoddal úgy bánsz, ahogy akarsz, mondjuk ez sokmindent elárul az emberségedről...
és most jöhetsz azzal, h megkarmolt... és? egy macska...állat, nem azért karmol meg, h kibasszon veled, hanem mert veszélyben érzi magát vagy felidegesítetted, ösztönből teszi, ez van belekódolva... ha ordít egy kisbaba, megfojtod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!