Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm macskája megkarmolt a karomban, ledobtam és belerúgtam egyet, erre elküldött a lány, jogosan tette?
Figyelt kérdés
A macskája nagy kedvenc otthon sajnos... :/2011. nov. 3. 22:22
11/26 anonim válasza:
22:42 azért egy kutyát ne hasonlítsunk egy macskához...a kutya nem fog megharapni csak úgy a macska viszont egy buta állat,csak addig szereti a gazdáját amíg az eteti,hasonleső...
12/26 anonim válasza:
Jogosan tette... ha megkarmol akkor mi van? Rendesen ez olyan viselkedés amit egy 3-4 éves hülyegyerektől várnék (már bocs)
13/26 anonim válasza:
Nem értek egyet azzal,hogy a macska buta állat(az enyéim például ki tudják nyitni az ajtót,meg megnyitják a vízcsapot,ha szomjasak,mert megfigyelték,hogy kell csinálni),és azzal sem,hogy csak a kajára mennek(a bátyám sosem eteti őket,aztán mégis szeretik,dorombolnak neki és egy csomót vannak a szobájában).
14/26 anonim válasza:
22:49
de a mi kutyank elkezd harapdalni meg ugralni rajtam amikor jatszani akar,de most egy 5 kilos kis kutyaról beszelek
15/26 anonim válasza:
Én meg is fojtottam volna a rohadt dögöt. Aki pedig macskát tart, az nem normális.
16/26 menta34 válasza:
Jesszus mennyi beteg, állatfüggő van itt.
Nálunk kutya van, nagyobbacska de pajkos köjök. Szeretjük nagyon, de pl. volt, hogy ugrált valakire és én mondtam, hogy csapjon oda neki :)
17/26 anonim válasza:
Belül karmolt? Erős macska lehet... amúgy pedig jó nagy paraszt vagy, állatkínzó. Ugyanezt megcsinálnám veled is...
18/26 anonim válasza:
Már a fogalmazásodból is süt, hogy mekkora paraszt vagy és még az állatokat is bántod. Jól tette a csaj, hogy megszabadult tőled.
19/26 anonim válasza:
09:16-os hozzászóló,szerintem azért van különbség abban,hogy valaki ledobja a macskát és utána még belerúg és aközött,amit te írtál...gondolom,ha valaki belerúgna a kutyádba,te sem örülnél neki...
20/26 anonim válasza:
jaj ne legyél már nyápic:D egy karmolás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!