Jogosan érzem azt hogy le vagyok maradva?
Figyelt kérdés
Sziasztok 14éves vagyok és mindenhol olyanokat olvassok hogy már 14évesen nem szűz,terhes hasonlók. En fiú vagyok de úgy érzem hogy én vagyok lemaradva mert én csókig nem jutottam még el. Jogosan érzem ezt vagy ilyen szar világot élünk?2013. júl. 19. 21:25
1/20 anonim válasza:
Nyugi, Én is 14 éves fiú vagyok... Én sem jutottam még el a csókig :D
2/20 anonim válasza:
nem a világ szar, az emberek azok, és csak ők teszik ilyenné... de ez attól is függ, hogy mire koncentrálsz, vagy mit keresel, mit vonzol be, azért mert a nagy része olyan, amilyen... neked nem kell utánozni őket
3/20 anonim válasza:
Nem vagy lemaradva. Fiúként 40 évesen se leszel terhes, az ziher.
4/20 anonim válasza:
igen jogosan érzed hogy szar világot élünk még a szarná is szarabb
5/20 anonim válasza:
Első...azért az érdekes, hogy te 14 éves vagy, s még csak nem is csókolóztál, de te itt osztod az észt :D
6/20 anonim válasza:
Igen, le vagy maradva, mivel ezt a kérdést már kétszázan kiírták előtted.
8/20 anonim válasza:
Hol osztom az észt? Talán zavar téged hogy tanácsokat adok az embereknek? Öcshém... -.-
9/20 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy ki írtam én is :/ srry all am köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 19. 21:30
10/20 anonim válasza:
hallodsemmi, de szexulis tanácsokat adsz öcsisajt, honnan a tudás kérdem én?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!