Alkonyat00zero kérdése:
18 éves szűz lány vagyok, és bevallom őszintén, nemrég maszturbáltam ELŐSZÖR. A kérdés:CSAK EZÉRT le vagyok maradva a kortársaimtól?
Figyelt kérdés
Amúgy zuhanyrózsával csináltam.2012. jún. 13. 19:27
3/28 anonim válasza:
Nem azt kell nézni, hogy le vagy-e maradva, ez nem verseny! :))
A lényeg, hogy minden ilyen akkor történjen meg, amikor Te kívánod, akarod és készen állsz rá!
17/L
5/28 A kérdező kommentje:
Már egy jó ideje kívántam,de csak ma vettem rá magam.
2012. jún. 13. 19:32
6/28 A kérdező kommentje:
isteni :DD
2012. jún. 13. 19:35
7/28 anonim válasza:
Nem vagy lemaradva. Csináld, ahogy, és amikor jól esik.
8/28 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy lemaradva. Az hogy szűz vagy, azt plusz becsülni tudnám benned -ha ismernénk egymást.
Azért vagy szűz, mert még nem sikerült összejönnöd fiúval, vagy mert vannak elveid, ami szerint élsz?
9/28 anonim válasza:
És miért csak most (persze ezt nem azért írom mert le lennél maradva) Inkább én vagyok, mert fiú létemre akarok ide írni mikor még barátnőm se volt... Csak ezt nem értem, ti versenyeztek ebben is?
10/28 anonim válasza:
Nem akarod hogy segítsek? Írj levelet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!