Alkonyat00zero kérdése:
18 éves szűz lány vagyok, és bevallom őszintén, nemrég maszturbáltam ELŐSZÖR. A kérdés:CSAK EZÉRT le vagyok maradva a kortársaimtól?
Figyelt kérdés
Amúgy zuhanyrózsával csináltam.2012. jún. 13. 19:27
11/28 A kérdező kommentje:
Nem versenyzünk semmiben,csak ismerve a világot,elég későn kezdtem el kényeztetni magam,ha a már normális fiúk kihalófélben vannak(ne vedd sértésnek!!).
2012. jún. 13. 20:05
12/28 anonim válasza:
Hogy egyesek milyen segítőkészek! :D (--> #10 :P)
13/28 anonim válasza:
Kérdező! Ne haragudj, hogy újra megkérdezem, de érdekel! :)
"Azért vagy szűz, mert még nem sikerült összejönnöd fiúval, vagy mert vannak elveid, amik szerint élsz?"
14/28 A kérdező kommentje:
Egy kicsit mindkettő.A fiú legyen gyengéd,illedelmes,és végül,de nem utolsó sorban türelmes,hogy várja ki,hogy én is felkészüljek a dologra.Na ilyen pasival még nem találkoztam...
2012. jún. 13. 20:09
15/28 anonim válasza:
Szóval, akkor Te nem vársz házasságig, igaz? Hanem csak arra vársz, hogy lelkileg késznek érezd magad rá, igaz?
16/28 A kérdező kommentje:
Hát ha csak a házasság után leszek rá lelkileg felkészülve(ami valószínű,mert egy kicsit tartok tőle),akkor addig fogok várni.
2012. jún. 13. 20:15
17/28 anonim válasza:
9* válaszoló vagyok. Kérlek ne érts félre, én már feladtam a reményt teljesen itt egy kérdésem, még 1évvel ezelőtt.
De ha rosszat írtam még egyszer bocsánat. Csak már nem értem az embereket... http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
18/28 anonim válasza:
Értem, köszönöm a válaszod! :)
19/28 anonim válasza:
nem vagy lemaradva :)
amúgy hol laksz?
üdv: egy igényeidnek megfelelő "normális" fiú :D
20/28 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy Újszegeden lakok.:D
2012. jún. 13. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!