Jogosan aggódok, vagy tényleg csak stressz?
Vasárnap lefeküdtem a barátommal (nekem ez volt az első), és elvileg csütörtökön kell megjönnie, de mindig szokott lenni pár nap eltérés.(5 éve menstruálok, sohasem állt be rendesen) Védekeztünk és minden rendben volt, ő sem mondta, hogy valami gond lenne.
Ma reggel alig érezhető hasi görcsre ébredtem és nagyon enyhe barnás/vöröses vérzésre. Ez azt jelenti, hogy meg fog jönni és nincs miért aggódnom?
Elnézést, ha kicsit "gagyi" a kérdés, de mindenesetre nekem fontos!
Válaszaitokat köszönöm.
Én is hasonló helyzetben voltam 2 hete. Mi is óvszerrel védekeztünk, nem volt semmi gond. Aztán 3 teljes hetet késett. Képzelheted, kétségbe estem, nagyon féltem...vettünk tesztet, negativ volt...aztán 3 után szépen megjött:) Annyira megkönnyebbültem.
Szóval, ha azt mondod nem volt semmi gond, ne aggódj...meg kell jönnie:) Főleg ha már jelei is vannak, akkor nyugalom:)
SZép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!