Jogosan érzem cikinek, h 19 évesen szuz vok? Ciki bevallani a fiúnak, h rajtam még nem ment keresztül egy focicsapat?
Figyelt kérdés
Mert ha lett volna olyan, aki külsőleg bejön, s kölcsönös a vonzalom, akkor már rég nem lennék az, de ha egyzser nincs ilyen pasi...?2008. júl. 14. 23:18
1/14 anonim válasza:
Biztos hogy van csak még nem találtad meg. Mellesleg a pasik sokkal jobban tisztelik az olyan lányokat, akik nem fekszenek le fűvel fával. Grat, hogy nem vagy ilyen. Még nem késtél le semmiről. :)
2/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki,sőt dicsőség is lehet...jobb minthogy minden másodikkal öszzeállj.nyugi emiatt nem fog senki kiábrándulni belőled,ha pedig mégis akkor az hülye...
3/14 anonim válasza:
Miért lenne ciki ?
Az lenne a ciki ha már keresztül ment volna rajtad egy focicsapat... te egyszerűen nem találtad meg meg az arra érdemest. Szerintem mindenképpen mond el a srácnak hogy szűz vagy... ha arra jutna a sor... jobban vigyázz rád majd. Ha meg emiatt hülyén reagálna akkor az ő magát minősíti és jobb vele nem is kezdeni
egy 22 éves srác
4/14 anonim válasza:
Dehogy ciki. Én is majdnem 19 voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet.. ami nem volt rég. És megéri várni. Te is meg fogod találni azt, akivel tudod, hogy jó lesz. És az az illető, akivel elveszed, büszke lesz, hogy ilyen barátnője lehet!
5/14 anonim válasza:
Nem ciki, inkább légy magadra büszke! Itt az egyik témaban írta egy csaj, hogy 14 évesen!!!!! úgy berúgott, hogy nem tudja, lefeküdte-e egy sráccal, vagy nem. Undorító! Örülök, hogy még vannak olyan csajok is, mint te! Nem kell odaadnod magad minden jött-mentnek. Hidd el, ezt a normális srácok mindenképpen értékelik!
7/14 anonim válasza:
az en baratnom megbanta, hogy nem vart eleget s odaadta magat egy arra nem erdemes pasasnak (oszinten szolve en is kimondhatatlanul sajnalom, hogy nem ismertem meg 2-3 honappal hamarabb)- o is azt gondolta, hogy talan kezd lemaradni valamirol, akkor 20 volt. allitasa szerint borzaszto elmeny volt. legalabb negy honapba tellett mire valoban elhitte, hogy gyonyoru, szeretem s hogy a szexet elvezni is lehet. azota szerencsemre szinte sugarzik az oromtol.
8/14 anonim válasza:
Nem ciki, sőt, légy rá büszke!! Ha meg nem érti meg a srác, ott kell hagyni. Sajnos nagyon kevés az ilyen rendesebb leányzó, de még léteznek!:-)
Én úgy vagyok vele, akiről tudom hogy átment rajta egy focicsapat, azzal inkább nem is kezdenék! Nem akarok cserejátékos lenni!:-)
9/14 anonim válasza:
Ez nem ciki, én örülnék ha ilyen barátnőt találnék, de ilyen csajból manapság kevés van. Szerintem.
10/14 A kérdező kommentje:
jaj, komolyan mondom, h olyan rendesek vagytok, nagyon köszönöm, h írtatok. De azért már nagyon díjaznám, ha végre szembejönne velem a nagyságos nagy ő... :)
2008. júl. 15. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!