Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz és gyávaság az, ha abbahag...

Gáz és gyávaság az, ha abbahagytam a csajozást a sorozatos kudarcok miatt?

Figyelt kérdés
Egyhangúan nem jövök be egy lánynak sem, és ezért egy jó ideje nem foglalkozom a csajokkal. Ez fásultságnak tekinthető, vagy gyávaságnak? Semmiképp nem lettem meleg, nem kérek az ilyen válaszokból! Köszi!

2013. júl. 13. 22:53
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
küldesz nekem egy képet priviben légyszi? cserébe te is kapsz
2013. nov. 2. 18:24
 42/47 anonim ***** válasza:
Ha ez nekem szólt, nem küldök, mert volt már, h visszaéltek vele.
2013. nov. 2. 18:50
 43/47 anonim ***** válasza:
de én nem fogok, de ha nem akarod, akkor nem muszáj, ahogy gondolod :)
2013. nov. 2. 19:15
 44/47 A kérdező kommentje:

Én se küldök már senkinek sem képet, mert két válaszvariáció létezik a lányok részéről, sorolom:

1.variáció: Reménytelen eset vagy, sajnálom, plusz jól le is olt rosszabb esetben

2.variáció: Nincsen a külsőddel semmi baj, valakinek biztos bejössz majd stb.

Szóval nincs értelme képet küldenem, mert őszinte, használható választ egyik csajtól sem kaptam, aki szerint semmi baj velem, szerintem az se gondolta komolyan, csak vigasztalt... Miből gondolom ezt? Abból, hogy talizni közülük sem akart velem egyik sem, jöttek azzal a szöveggel, hogy bocsi, barátom van, nem ismerkedek neten stb....

2013. nov. 3. 17:15
 45/47 anonim ***** válasza:

hát gyerek nekem is felfö az agyam, hogy az emberek lusták megfogalmazni a véleményüket, vagy egyszerüen nincs is rá idejük. Vagy képességük. És inkább csak ilyne igen/nem alapon döntenek.

De ha nekem küldesz képet, akkor megmondom miujság, mert én is elég sokat szivtam csajozás terén, és látok embereket akik küszködnek, és hát néha alapvetö bajok vannak a külsöjükkel és még csak észre sem veszik.

2013. nov. 3. 17:31
 46/47 anonim válasza:

Szerintem nem gáz. :) de nem kell erre rágörcsölnöd, biztos van valaki akinek tetszel, hisz mindenkinek van egy párja. ;)

De hány éves vagy?

2013. nov. 28. 14:54
 47/47 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ, hogy gáz-e, hogy hány éves vagy, ill. mennyi idő alatt mennyi kudarc ért. pl.10-20 kudarc alatti számnál nem érdemes abbahagyni a keresést:)
2013. nov. 28. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!