Gyávaság lenne részemről ez?
Nyugodtan menj el egy fiatalabbhoz, már vannak 18-tol. Előtte beszélj vele, keress egy számodra szimpatikusat, nagyon sok van aki barátnő feeling-et nyújt, azt is nyújt! ;)
Kedvesek, aranyosak, ugyan az mintha felszednél egy, egy éjszakásat szórakozóhelyen pl., csak ott egy összegben fizetsz meg mindenért, nem xFt./ital.
ma 09:43
EGyetértek. LÉnyegében, ah prosti mész, az ugyanaz, mintha egyéjszakásba fizetnél egy lánynak, csak másak az árak, de a szolgáltatás sokkal jobb, mint egy részeg ittasn lánytól, amit kaphatsz.
Nagyon kedves hivatásos lányok vannak. Én is egy 18 éves, kedves, segítőkész, aranyos lánnyal vesztettem el 21 éves koromban és nem bántam meg. Tényleg olyan barátnő feelingje volt, hogy azóta is örömmel gondolok vissza az együttlétre. Sajnálom, hogy azóta sem találtam olyan lányt, aki hajlandó lenne elfogadni a küsőm ellenére. Az a lány legalább szeretgetett és nem láttam undort sem az arcán, mint a mai lányokon, akiknek csak a külső és a vagyon számít. Hidd el egy hivatásos lány sokszor még jobb is jellemre, mint egy hétköznapi. Azért is tudom ezt mondnai, mert a lány beszélgetett is velem, kicsit beleláthattam ajellemébe és, hogy miért is csinálja ezt.
Utolsó..ennek a lánynak szerinted nem a pénz számított?
Szerintem nem ugyanaz, mint egy egy éjszakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!