Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gyávaság lenne részemről ez?

Gyávaság lenne részemről ez?

Figyelt kérdés
Sose ismerkedtem komolyabban lányokkal, és azon gondolkoztam, hogy prostituálttal lenne az első, főleg, hogy már kellően koros vagyok (24).
2012. aug. 23. 09:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Idézném Jose Louis Torrentét: "nem elég,hogy k.rvák, még fizetni is kell értük! " szerintem ez elgondolkodtató.Nem javaslom a probléma ilyen úton történő megoldását!
2012. aug. 23. 09:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jó ötlet...de igazán ezt te tudhatod. Elég idős vagy ahhoz, hogy ha összejössz egy lánnyal, ne kelljen fél éveket várni az alkalomra:)Kicsit húzz bele;)
2012. aug. 23. 09:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha nem lennék a magam módján komolytalan, buta, és szerencsétlenül tutyimutyi a lányoknál, bátran keresnék barátnőt. Egy prostituált ha nem is tanít meg ismerkedni, talán önbizalomlöketet adna. Csókom se volt lánnyal, így meg pláne.
2012. aug. 23. 09:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Nyugodtan menj el egy fiatalabbhoz, már vannak 18-tol. Előtte beszélj vele, keress egy számodra szimpatikusat, nagyon sok van aki barátnő feeling-et nyújt, azt is nyújt! ;)

Kedvesek, aranyosak, ugyan az mintha felszednél egy, egy éjszakásat szórakozóhelyen pl., csak ott egy összegben fizetsz meg mindenért, nem xFt./ital.

2012. aug. 23. 09:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Uhh sztm nem baj ha olyan lányhoz fordulsz, de azért próbálj meg lányokkal ismerkedni. Csak lógj velük melóhelyen, suliban mind1. Így majd nem leszel annyira tutyi-mutyi...
2012. aug. 23. 09:43
 6/10 menta34 ***** válasza:
Szerintem csak akkor menj el, ha tényleg azt érzed, hogy a tapasztalatlanságod miatt van benned görcs a nőkkel ismerkedéskor, ha attól félsz, hogy mit kell majd csinálni, vagy hogy kell majd, stb.
2012. aug. 23. 09:54
 7/10 anonim válasza:

ma 09:43

EGyetértek. LÉnyegében, ah prosti mész, az ugyanaz, mintha egyéjszakásba fizetnél egy lánynak, csak másak az árak, de a szolgáltatás sokkal jobb, mint egy részeg ittasn lánytól, amit kaphatsz.

Nagyon kedves hivatásos lányok vannak. Én is egy 18 éves, kedves, segítőkész, aranyos lánnyal vesztettem el 21 éves koromban és nem bántam meg. Tényleg olyan barátnő feelingje volt, hogy azóta is örömmel gondolok vissza az együttlétre. Sajnálom, hogy azóta sem találtam olyan lányt, aki hajlandó lenne elfogadni a küsőm ellenére. Az a lány legalább szeretgetett és nem láttam undort sem az arcán, mint a mai lányokon, akiknek csak a külső és a vagyon számít. Hidd el egy hivatásos lány sokszor még jobb is jellemre, mint egy hétköznapi. Azért is tudom ezt mondnai, mert a lány beszélgetett is velem, kicsit beleláthattam ajellemébe és, hogy miért is csinálja ezt.

2012. aug. 23. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsó..ennek a lánynak szerinted nem a pénz számított?

Szerintem nem ugyanaz, mint egy egy éjszakás.

2012. aug. 23. 10:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert az egy éjszakás tényleg veled! akar lefeküdni, nem csak le akar veled feküdni, mert ez a "dolga" úgymond. Szerintem még egy egy éjszakás kalandtól is több önbizalmat kaphat az ember. Bár te tapasztaltad, nem akarlak meggyőzni semmiről, ez csak a véleményem.
2012. aug. 23. 10:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi köze a gyávasághoz. Aztán meg ki fogja megkérdezni hogy kivel vesztetted el. És a prosti után még szerelmi csalódás se marad.
2012. aug. 23. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!