Ez normális viselkedés a részemről?
Van egy barátnőm (22), akiről pár hónapja tudtam meg, hogy már nem szűz, nem volt előttem komoly kapcsolata, én azt hittem ,hogy még az. Komoly vallásos lánynak tűnt erkölcsös családdal. Erre kiderült, hogy előttem 2 hónappal 1 hét után megdugatta magát egy olyan csávóval aki nem akart vele járni csak hogy ne legyen szűz. Ez a tudat engem annyira zavar, hogy azóta nem tudom tisztelni őt. Mindig ezen jár a fejem! Normális ez?
Az nem zavarna ha szerelemből ,kapcsolatba vesztette volna el, de ez így annyira gáz nekem.
Beszéld meg Vele! Semmiképpen se legyen ez akkora probléma, hogy rosszul legyél tőle.
Kicsit fura dolog, de ha szeret Téged, és Te is Őt, akkor nem lehet gond.
Figyelj, még mindig jobb, mintha 14 évesen vesztette volna el egy diszkó mögött...
Felnőtt nőről van szó, nem egy tiniről. Nem csodálom, hogy ilyet tett. Plusz nem látsz bele annyira a dologba, lehet, hogy nem jártak, de attól még szimpatizálhattak egymással, esetleg barátok voltak. Nem muszáj ehhez szerelmesnek lenni.
Nem, nem normális. Mentsd meg magadtól és szakíts vele. Az a lényeg, hogy most veled van, ha ennyire zavar a múltja minek kérdezted meg? Egyáltalán minek akartad tudni, hogy hogyan vesztette el?
26F
Mi van ha az akitől az infót tudod hazudott? Te meg most ezek miatt nem tiszteled a barátnőd.. Tőle kérdezd meg szépen.
Ha mégis igaz a hír nem kell "elítélni".. 22 évesen már igencsak itt volt az ideje,hogy szexeljen .. A testednek szükségletei vannak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!