Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hüly-e pics@ vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hüly-e pics@ vagyok! Normális ez a viselkedés? Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Na szóval hajlamos vagyok azután futni aki szinte tojik a fejemre, és aki akar és odáig van értem az pedig nem érdekel annyira. =/

nagyon bánt mert most is van egy srác nagyon kedves édes hangja van aranyos, képen tetszik élőbe nem annyira.

Egyszóval mindig találok valami kivetni valót.

De ez nem az első eset.

Hogyan kezeljem önmagam?

2011. febr. 23. 15:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
nőj fel...
2011. febr. 23. 15:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Minek neked pasi, ha nem is tudod őket értékelni? 15/L
2011. febr. 23. 15:38
 3/15 MolotovPunk ***** válasza:
Mindig a tökéletes kéne?Ne válogass.Lehet tök jól meg lennél a gyerekkel.
2011. febr. 23. 15:40
 4/15 MolotovPunk ***** válasza:
Már mint azzal sráccal,aki képen tetszik neked,azzal tök jól meg lennél lehet.
2011. febr. 23. 15:42
 5/15 anonim ***** válasza:
Biztos nem futnék olyan után aki le se szar... nőj fel!!! jobb lesz...
2011. febr. 23. 15:44
 6/15 A kérdező kommentje:
de nincs az hogy én őt leszarn*m
2011. febr. 23. 15:49
 7/15 anonim ***** válasza:
egyszerü és logikus a válasz: sajnos te nem olyan lány vagy aki a belsöt értékeli hanem külsöre mész ezek szerint...kicsit jobban megkéne ismerkedned valakivel és nem ilyen módon: jó a segged tetszik a nike cipőd járunk? hanem tölcs el vele napokat heteket hónapokat és ha megértitek egymást akk lehet belöle valami és ezt te is automatikusan észrefogod venni
2011. febr. 23. 15:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, még fiatal vagy gondolom. Majd felnősz, megérsz a feladatra. Ne siettesd, csak mindent elrontasz.
2011. febr. 23. 16:00
 9/15 anonim ***** válasza:
nekem is mindig az tetszett, akinél esélyem se volt....keress v.mi jó hobbbit, ami leköt, meg lógj mindig a b.nőiddel, aztán jöjj össze 1 olyan sráccal, akiért nem vagy oda, csak úgy jól elvagy vele...aztán a végén megszereted(nálam így lett).
2011. febr. 23. 16:12
 10/15 anonim ***** válasza:
igen hülye vagy, de én is. lehet nekem is fel kellene nőnöm, pedig én biztosan idősebb vagyok nálad.
2011. febr. 23. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!