Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hüly-e pics@ vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hüly-e pics@ vagyok! Normális ez a viselkedés? Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Na szóval hajlamos vagyok azután futni aki szinte tojik a fejemre, és aki akar és odáig van értem az pedig nem érdekel annyira. =/

nagyon bánt mert most is van egy srác nagyon kedves édes hangja van aranyos, képen tetszik élőbe nem annyira.

Egyszóval mindig találok valami kivetni valót.

De ez nem az első eset.

Hogyan kezeljem önmagam?

2011. febr. 23. 15:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen egy hülye p*csa vagy, aki kb. egy 9 éves gyerek értelmi szintjén van. Aki érdeklődik irántad az le se sz*rod, de akinek meg nem kellesz, arról meg nem szállsz le. Miért keresel kivetnivalót? Senki sem tökéletes, még te sem. De nem kell aggódnod, sok ilyen csaj van még, de te legalább beismered a hibáidat. Ez az első lépés a változás felé.
2011. febr. 23. 18:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. 6 évvel kezeld magad....addigra az eszed is megjön.
2011. febr. 25. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:

szerintem próbáld meg a sráccal ha aranyos aztán még lehet, hogy valami jó is kisülhet belőle:)

Barátnőm is belement egy hasonló kapcsolatba, és együtt vannak 6 hónapja, szeretik egymást.. :)

De csak rajtad múlik! sok sikert

2011. febr. 25. 18:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. febr. 25. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem vagy hüje pics@ csak arról van szó h még nem vagy elég érett egy kapcsolatra. bármennyire szeretnéd is nem vagy elég érett. tudom, mert én is ilyen vok. egyszerűen szeretnél szerelmes lenni és szeretnéd h legyen melletted vki, de még nem vagy elégérett.

de ne bánkódj, nem vagy egyedül

2011. febr. 25. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!