Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hüly-e pics@ vagyok! Normális ez a viselkedés? Hogy kezeljem?
Na szóval hajlamos vagyok azután futni aki szinte tojik a fejemre, és aki akar és odáig van értem az pedig nem érdekel annyira. =/
nagyon bánt mert most is van egy srác nagyon kedves édes hangja van aranyos, képen tetszik élőbe nem annyira.
Egyszóval mindig találok valami kivetni valót.
De ez nem az első eset.
Hogyan kezeljem önmagam?
szerintem próbáld meg a sráccal ha aranyos aztán még lehet, hogy valami jó is kisülhet belőle:)
Barátnőm is belement egy hasonló kapcsolatba, és együtt vannak 6 hónapja, szeretik egymást.. :)
De csak rajtad múlik! sok sikert
egyáltalán nem vagy hüje pics@ csak arról van szó h még nem vagy elég érett egy kapcsolatra. bármennyire szeretnéd is nem vagy elég érett. tudom, mert én is ilyen vok. egyszerűen szeretnél szerelmes lenni és szeretnéd h legyen melletted vki, de még nem vagy elégérett.
de ne bánkódj, nem vagy egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!