Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek tanusítható ez a viselke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek tanusítható ez a viselkedés? Én is csak egy lettem volna a többi közül?

Figyelt kérdés
Egy bulin teljesen rám volt indulva az egyik srác. Ölelgetett, bókolgatott. Ma azonban mikor elmentem előtte az egyik barátnőmmel, megfogta a csajnak a combját, a csaj meg adott neki egy pofont. A csaj azt állítja, hogy egész héten ölelgette őt a bárba.
2011. okt. 23. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos, tényleg egy voltál a többi közül.Ne pazarold rá az energiádat.
2011. okt. 23. 10:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak az a helyzet, hogy mióta megtörtént ez a dolog közöttünk, azóta nagyon tetszik. :(
2011. okt. 23. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert te is csak egy szánni való hüly.e pics.a vagy. Megérdemelnétek egymást.
2011. okt. 23. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Hidd el, nem jó ha belehabarodsz. Igyekezz még most elfelejteni, mert egyértelmű, hogy csak egy voltál a sok közül. Bepróbálkozott, nem tudott azonnal megfektetni, hát tovább állt. Az ilyen srácoktól nem kell sokat várni.

Én is nemrég keveredtem hasonló szituba. Bulikban a srác mindig iszonyat kedves volt, azt hittem őszinte, megszeretgetett stb. Aztán másnap józanon nagyjából sz*rt a fejemre, aztán mivel nem tudott megdönteni hát keresett valaki olyat akit igen. A dolog szépsége hogy a fülem hallatára. Én akkor kb gyilkolni tudtam volna, de ennyi kellett ahhoz, hogy megpróbáljam végleg kizárni az életemből az illetőt. Nagyon nagyon nehéz volt, szenvedtem egy-két hétig, de megérte... Már akkor is mellettem állt egy srác végig, aki mostmár a párom és remélem az is marad sokáig. :) Vele egyértelműen sokkal sokkal jobban jártam, mint az előző partik királyával...

2011. okt. 23. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Pontosan azért próbáld meg kiverni a fejedből míg nem leszel bele szerelmes.. utána nagyon fájni fog.Egy ilyen srác nem érdemli meg,hogy bárki is érezzen iránta valamit.
2011. okt. 23. 11:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem állt rögtön tovább, mert bulira rá 2 hónapra megint folytatta, amit elkezdett, illetve mai napig sokszor látom, hogy templomba is bámul.
2011. okt. 23. 11:18
 7/7 anonim válasza:
Kettes te meg egy bunko paraszt!
2013. aug. 4. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!