Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit engedjek neki, szex még...

Mit engedjek neki, szex még nem lehet részemről!?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Ő 19 éves fiú.

Ő már nagyon vágyik arra hogy lefeküdjünk, viszont én nem vagyok biztos magamban hogy tényleg akarom-e. És ezért én még nem is szeretném inkább. Mit engedjek neki, hogy mégis valamilyen módon "kiélhesse" vágyait rajtam. Még ha úgy van, segítek is benne neki.

Kérlek titeket, csak normális válaszok jöjjenek. Nem kell olyan hogy: túl idős hozzád meg ilyenek...

Előre is köszönöm a válaszokat:)

2011. máj. 8. 10:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
79%
Okos vagy, hogy nem fekszel le vele. Ráérsz, majd ha úgy érzed, hogy te is akarod. 1-2 év múlva. Addig egy kis kézimunka megengedett. Ugye nem kell részletezni?
2011. máj. 8. 10:20
 2/33 anonim ***** válasza:
29%

Én is voltam 19 éves...

Sajnos meg fogja oldani ezt a problémát,mással.

2011. máj. 8. 10:24
 3/33 anonim válasza:
0%

miota vagytok együtt?

ha pl. orálba belemész,annyi erővel le is feküdhetsz vele:S

2011. máj. 8. 10:27
 4/33 A kérdező kommentje:

2 hónapja.

Ő azt mondta hogy csak akkor teszi meg, ha én is benne leszek. Nem akarja úgy hogy én nem szeretném. Mással nem teszi meg, mert tudja hogy mennyire bízom benne és ő is bennem. Jó ez most lehet nagyon sablonosnak hangzik, de így van!

2011. máj. 8. 10:30
 5/33 anonim ***** válasza:
73%
Lehet,hogy egymillióból pont ő az az egy,aki "megvár".
2011. máj. 8. 10:33
 6/33 anonim válasza:
92%

14 évesen,2honap után semmi extrát!

korai még,ezért nem jo ilyenkorban az ekkora korkülönbség,mert egy 19éves fiunak nem azok az igényei ami egy 14évesnek.

en 18évesen is várattam magamra 2-3honapot aki szeretett kibirta

2011. máj. 8. 10:34
 7/33 anonim válasza:
0%
Anál!
2011. máj. 8. 10:34
 8/33 A kérdező kommentje:
Tudjuk hogy sok az 5 év korkülönbség. De ő megért engem, és én tisztába vagyok az igényeivel. Ezért írtam ki a kérdést, hogy mégis mi lehetne jó neki, amit még én is megtehetek!
2011. máj. 8. 10:42
 9/33 anonim válasza:
84%

Fiatalnak fiatal vagy, de okos, hogy nem fekszel le vele még.

Én a pettinget tudnám ajánlani maximum :) és annak rengeteg módja van, így változatos is lehet.

2011. máj. 8. 10:45
 10/33 anonim ***** válasza:
75%
Ne haragudj de 14 évesen két hónap után bármilyen szexuális jellegű dolog iszonyat korai, minek? Azért mert ő akarja? Soha nem értettem az ilyen lányokat. Bennetek annyi tartás sincs, hogy legalább 16-ig várjatok, meg megbizonyosodjatok, hogy tényleg szeret-e titeket? Undorító ha 14 éves kis lányok már más pasik f*rkát fogdossák, többről nem is beszélve. Csókolózzatok, randizzatok, ennél több nem kell.
2011. máj. 8. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!