Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit engedjek neki, szex még...

Mit engedjek neki, szex még nem lehet részemről!?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Ő 19 éves fiú.

Ő már nagyon vágyik arra hogy lefeküdjünk, viszont én nem vagyok biztos magamban hogy tényleg akarom-e. És ezért én még nem is szeretném inkább. Mit engedjek neki, hogy mégis valamilyen módon "kiélhesse" vágyait rajtam. Még ha úgy van, segítek is benne neki.

Kérlek titeket, csak normális válaszok jöjjenek. Nem kell olyan hogy: túl idős hozzád meg ilyenek...

Előre is köszönöm a válaszokat:)

2011. máj. 8. 10:14
1 2 3 4
 21/33 jin ***** válasza:
100%

szeretném javitani a 6.sort:

de az első szeretkezés a legfontosabb =ennek érzékinek kell lennie és olyannal aki szeret és akit szeretsz

2011. máj. 10. 23:00
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

jajj Jin..már megint te...a nagy szakértelem..

Kérdező: szerintem attól a perctől vagy kész a szexre, amikor már nincsenek gátlásaid a másikkal szemben, és érzed, hogy megértél rá. Amíg ezt nem érzed, addig fölösleges. Várj türelmesen. Addig, amíg kész leszel erre a dologra, miért ne ismerhetnétek meg egymás testét, miért ne játszadozhatnátok vele?!

Az előbb írták: még CSAK 14 vagy...Nos, én ezzel nem értek egyet. Felnőtté nem a kora teszi az embert...Biztos vagyok benne, hogy egy érett tizenéves vagy. Már azzal elég felnőttnek bizonyultál itt előttem, hogy felelősségteljes vagy. Ugyanis ekkortől számít vki igazán felnőttnek, miután felelősségteljes!!

Ne aggódj, van, aki még 20 évesen sem érzi késznek magát..Nem irányadó, hogy mindenki a 16 fölé húzza a határt. Fejben dől el.

Remélem átlátható, röptében csak így tudtam összefogalmazni. Ha valahol nem érthető, akkor elnézésedet kérem!

L

2011. máj. 11. 15:49
 23/33 anonim ***** válasza:
25%

Előző vagyok. a kérdésedre szépen elfelejtettem válaszolni, bocsi:P

Szóval ha szerinted a szex korai, akkor azt engedj meg, amit nem érzel korainak. A szívedre halgass és NE az ösztöneidre. De ezeket is csak azután, hogy kiismerted a másikat...

Üdvözöllek

2011. máj. 11. 15:51
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Most mért kell leszólni Jint? Igaza van

Amúgy szerintem csókon, és ruhán keresztüli simogatáson kívül semmi ne legyen. Én is 14 vagyok, én nem engedném még a barátomnak hogy megérintsen, még ruhán keresztül sem, és fordítva sem érzem magam késznek a dologra, de ez szubjektív.

Azt tedd, amire késznek érzed magad, de szerintem 14 évesen a ruhán keresztüli érintések, meg a csókok pont elegek. Ha pedig emiatt, hogy ennél többet nem engedsz neki elhagy, vagy érzelmileg elkezd zsarolni, akkor nem szeret. Csak kihasznál.

14/L

2011. máj. 11. 17:44
 25/33 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy a szüleid tudják, hogy vele jársz?
2011. máj. 11. 17:44
 26/33 anonim ***** válasza:
tüccs, Jint egy másik kérdésbeli konfliktusom miatt szóltam le..
2011. máj. 11. 18:24
 27/33 jin ***** válasza:

<3 Tücsii <3

na vére aki felfogja

és nekedis igazad van

2011. máj. 11. 18:36
 28/33 jin ***** válasza:

<3 Tücsii <3

na végre aki felfogja

és neked is igazad van

2011. máj. 11. 18:37
 29/33 jin ***** válasza:

OFF

én nem gondoltam volna h téged még mindig érdekel

remélem akkor nincs harag

légyszives zárjuk le ezt a konfliktust ,jobb a békesség!!

tiszta papir!!!

2011. máj. 11. 18:40
 30/33 jin ***** válasza:

csak annyit válalj be amenyire kész vagy !

egyébként

tényleg anyukád tudja h vele jársz??

2011. máj. 11. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!