Ő már nagyon vágyik arra hogy lefeküdjünk, viszont én nem vagyok biztos magamban hogy tényleg akarom-e. És ezért én még nem is szeretném inkább. Mit engedjek neki, hogy mégis valamilyen módon "kiélhesse" vágyait rajtam. Még ha úgy van, segítek is benne neki.
Kérlek titeket, csak normális válaszok jöjjenek. Nem kell olyan hogy: túl idős hozzád meg ilyenek...
Valami nem stimmelhet ezzel a pasival sem,ha a játszótéren ismerkedik 19 évesen..
2011. máj. 8. 11:02
12/33 A kérdező kommentje:
Nem ott ismerkedik. És nem pedofil meg semmi ilyesmi. Teljesen normális pasi. Én szeretem és ő is engem.
Nem azért akarom hogy neki jobb legyen, hanem természetesen én is vágyom már ilyenekre, mivel a hormonjaimnak nem tudok ellent mondani. Ha nem akarnék semmit, akkor nem lennénk együtt.
2011. máj. 8. 11:09
13/33 anonim válasza:
Akkor meg nem tök mindegy? Úgyis elgáncsol egy hónapon belül:$$
2011. máj. 8. 11:11
14/33 A kérdező kommentje:
Elgáncsol? Az mit takar? xD
2011. máj. 8. 11:50
15/33 anonim válasza:
14 éves vagy!Ha viszket a farka kezdett volna idősebbel ki!Egye meg amit főzött mert neked még minden korai ne élje ki magát rajtad verje ki addig magának és várjon meg!Ha tényleg szeret akkor megvárja azt a 2 évet 16 -ig és akkor már lehet csak orális szexről szó amivel ki tudod elégíteni!Ne csinálj csók meg ruhán keresztül simi pont elég!MAX ha nem maradsz vissza a fejlődésbe akkor kivered neki kézzel de nem sz.opod le és ne vetkőzz le elötte a bugyidba sem nyúlhat be!TE még majdnem gyerek vagyy ő meg már majdnem felnőtt ne várjon már egy gyerektől semmilyen szexuális szolgáltatást jó?!Még a kézzel való kiverésre is azt mondom h egy évet 15 -ig várj vele 14 évesen elég a csókolózás ha szeret várjon kézzel kiverés:15 petting orális szex csak:16 szüzesség elvesztése alsó hangon:18 éves kor!Ha meg nem bírja verje ki addig magának és legközelebb ne ilyen fiatal gyerekkel kezdjen ki ha viszket a farka!Te azért ne sértsd már meg a becsületed és legyél tinik.urva csak mert ő kanos ha szereted ha nem tartásnak kell lenni az emberben és a tetteinkért a felelősséget vállalni!Okos vagy h nem fekszel le vele de az is rossz h ilyesmi megfordul a fejedbe h kiélje magát rajtad 14 éves fejjel!Neked mint lánynak nagyon sok veszíteni valód van ezért nem szabad a dolgokat korán kezdeni hidd el lelkileg egy 14 éves még nem érett arra h bármilyen formába is szexuálisan kiéljék magukat rajta még a pettingre sem és ez a legveszélyesebb kor mert sok lány így rontja el az élete ezen szakaszát ha normális és szeret téged 2 évet is vár az orális szexig abból meg nem lesz semmi ha nem pont vele veszted el a szüzességed hidd el leszel te még másba is ennyire szerelmes tapasztalat!
2011. máj. 8. 12:49
16/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ez volt az eddigi legjobb válasz amit kaphattam!:)
Nem fogok lefeküdni vele, ezt ő is tudja, hiszen közöltem vele, hogy én ehhez nem vagyok elég érett, és nem vagyok ilyesmire még felkészülve. Azt mondta jól is van ez így, nem akar úgy lefektetni engem, hogy én nem akarom.
Nekem is vannak ugyan olyan napjaim amikor legszívesebben lefeküdnék vele vagy petting vele vagy bármi. De, akkor is tudom hogy még nem szabad!
2011. máj. 8. 15:20
17/33 anonim válasza:
végre egy normális lány, annak ellenére, h 19éves barátja van (már megbocsáss:D nem sértésből mondom) szerintem sok veled egykorú lány egyből szobára ment volna.. tisztelet a kivételnek persze!! és tényleg okos vagy és jól teszed, h nem fekszel le vele. idő mint a tenger:) sok szép várakozással teli hónapot kívánok:D sok sikert:)
2011. máj. 9. 13:05
18/33 anonim válasza:
Szerintem ha kézzel kielégíted őt az bőven elég, amíg úgy érzed, hogy készen nem állsz lefeküdni vele.
2011. máj. 10. 13:55
19/33 anonim válasza:
A szexen meg az orális kielégítésen kívül mindent engedhetsz neki.Ebben semmi megbánásod nem lehet és neki is jó meg kitolhatod a szexuális vágyát addig,ameddig kész nem leszel.De egyébként ha kész leszel lelkileg,akkor nyugodtan belevághatsz!
2011. máj. 10. 15:30
20/33 jin válasza:
nemtom h mit akar tőled te ismered
de a szüzesség is olyan mint az életed csak 1 van belőle
de szerintem az érzés fontosabb a kornál
kézimuka vagy orál a max hidd el ez bőven elég lessz neki
már az alapján amit irtál
de az első szeretkezés a legfontosabb =ennek érzékinek kell lennie és olyannal aki szeretsz és akit te is szertsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!