Mit engedjek neki, szex még nem lehet részemről!?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Ő 19 éves fiú.
Ő már nagyon vágyik arra hogy lefeküdjünk, viszont én nem vagyok biztos magamban hogy tényleg akarom-e. És ezért én még nem is szeretném inkább. Mit engedjek neki, hogy mégis valamilyen módon "kiélhesse" vágyait rajtam. Még ha úgy van, segítek is benne neki.
Kérlek titeket, csak normális válaszok jöjjenek. Nem kell olyan hogy: túl idős hozzád meg ilyenek...
Előre is köszönöm a válaszokat:)
2011. máj. 8. 10:14
31/33 A kérdező kommentje:
Nem tudják. Csak a legjobb barátnőm tudja. Méghozzá azért nem mondtam el, mivel nem azért vagyok vele együtt hogy tudják, hanem azért mert szeretjük egymást.
2011. máj. 11. 20:51
32/33 jin válasza:
ha elmondanád nem engednék ugye???
de végül is akár akarják akár nem megoldjátok hogy tudjatok találkozni!!
33/33 anonim válasza:
pettingezzetek, maszturbálj előtte, verd neki ki mit tom én de ha nem akarsz vele lefeküdni akkor ne menny ebbe bele miatta mert később lehet megbánod majd, és nem mondom hogy túl idős hozzád meg ilyenek és szerintem a szerelem kortól független de viszont egy 14 és egy 19 éves kapcsolata nem lehet túl komoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!