Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz és gyávaság az, ha abbahag...

Gáz és gyávaság az, ha abbahagytam a csajozást a sorozatos kudarcok miatt?

Figyelt kérdés
Egyhangúan nem jövök be egy lánynak sem, és ezért egy jó ideje nem foglalkozom a csajokkal. Ez fásultságnak tekinthető, vagy gyávaságnak? Semmiképp nem lettem meleg, nem kérek az ilyen válaszokból! Köszi!

2013. júl. 13. 22:53
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
10%
30-adik író, jó nagy gec vagy, remélem ezt még visszakapod a sorstól te majom...
2013. nov. 2. 16:51
 32/47 anonim ***** válasza:
87%

Pedig igaza volt a 30-asnak.

Ha külsőre nem üti meg azt a szintet, amit a nők elvárnak, akkor csinálhat az ember akármit.

2013. nov. 2. 17:17
 33/47 anonim ***** válasza:
0%
de nem bunkón kell elmondani, a másik pedig, ha csúnya is, lehet ezen változtatni :)
2013. nov. 2. 17:20
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

haha :D ha csúnya, akkor na jo igen, lehet változtatni persze. Pl ha kigyurja magát ilyen nagyon modell testü szintüre...

De akkor is megalázó, hogy még a ocsmány kövér nőknek is jut vállalható pasi. Ellenben egy átlag pasi meg könnyen kerülhet olyan helyzetbe, hogy egy nőnek sem kell. És még ő dolgozzon RENGETEGET azért, hogy kelljen a nöknek? Miközben a nőknek meg alap, hogy van szex?

2013. nov. 2. 17:21
 35/47 anonim ***** válasza:
65%-os, gondolom te lány vagy, ezért kevered az őszinteséget a bunkósággal. Amúgy a csúnya arcon v az alacsonyságon hogy lehet változtatni?
2013. nov. 2. 17:22
 36/47 anonim ***** válasza:
a csúnya arcon? rengeteg olyan segítő eszköz van ami pl eltünteti a pattanásokat vagy miegymás. igen, lány vagyok. a magasságon pedig nem lehet nagyon sokat változtatni, maximum amit a barátom is csinál, húzóckodás, 180cm volt, amikor összejöttünk, most pedig már 190 cm. 28 éves szóval már nem igen nőne magától.
2013. nov. 2. 17:28
 37/47 anonim ***** válasza:

36:

Vele mit csinálnál?

[link]

2013. nov. 2. 17:50
 38/47 anonim ***** válasza:
elküldeném fogorvoshos :D de ilyen emberek nem nagyon vannak ... valószínű a kérdező nem ilyen csúnya... :)van, akinek ilyenek jönnek be :D
2013. nov. 2. 17:56
 39/47 anonim ***** válasza:
49%

"van, akinek ilyenek jönnek be :D"

Ühüm......

2013. nov. 2. 17:58
 40/47 anonim ***** válasza:
Nem pattanásokról van szó, van aki egyszerűen annyira előnytelen arcberendezéssel született, h minden lány undorodik tőle. Én is ilyen vagyok, lehet h a kérdező is.
2013. nov. 2. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!