Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz és gyávaság az, ha abbahag...

Gáz és gyávaság az, ha abbahagytam a csajozást a sorozatos kudarcok miatt?

Figyelt kérdés
Egyhangúan nem jövök be egy lánynak sem, és ezért egy jó ideje nem foglalkozom a csajokkal. Ez fásultságnak tekinthető, vagy gyávaságnak? Semmiképp nem lettem meleg, nem kérek az ilyen válaszokból! Köszi!

2013. júl. 13. 22:53
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem természetes reakció, a kudarc kedvedet szegte, motiváció és jutalom híján felhagytál a tevékenységgel.

Senki sem szeret olyasmit csinálni amiből semmi jó sem sül ki.

2013. júl. 13. 23:41
 12/47 anonim ***** válasza:
89%
Ne hagyd abba, csak tarts szünetet. Sokan nem tudják (mondjuk ennek talán örülök is, mert nem a legjobb érzés) mikor sorozatosan passzolnak és persze egy idő után nehéz újra és újra mosolygva próbálkozni.
2013. júl. 14. 00:49
 13/47 anonim ***** válasza:
15%

nem tudom hány éves vagy és hogy nézel ki,de mindennek az alapja hogy szeres magadat. csak akkor tudsz szeretetet adni és csak akkor szeretnek majd mások is.

ha ez megvan akkor megváltozik a kisugárzásod és nem egy kisfiut fognak látni hanem egy határozott férfit.

a legtöbb nő nem szereti pátyolgatni a pasiját, nem az anyja akar lenni.

és mindezek után se csajozz. csak barátkozz.

egy mély barátságból könnyebben lesz szerelem és kapcsolat mint azzal hogy " jo csaj vagy jársz velem?"

a randi fogalma is kapásbol rémisztö, hisz mit vegyek fel, hogy viselkedjek, hogy egyek.mindenki merev lesz és semmiképp nem önmaga.

ha barátságot találsz ott tényleg azt az embert fogod szeretni akit látsz. nem játssza meg magát.

2013. júl. 14. 08:25
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem kudarc az

Én is jóideig próbálkoztam és a végére rájöttem értelme nincs. Minek rohangáljak nők után ha úgy sem kellek egyedül sem olyan rossz, sőt senki nem szól bele mikor hova kivel menj arra költessz amire akarsz

2013. júl. 14. 15:02
 15/47 anonim ***** válasza:
61%

"nem tudom hány éves vagy és hogy nézel ki,de mindennek az alapja hogy szeres magadat. csak akkor tudsz szeretetet adni és csak akkor szeretnek majd mások is. "

Ez rizs. A társadalom 90%-a elégedetlen magával, utálja magát, mégis csak kevesen vagyunk, akik magányosak. Tény, hogy előnyt jelent, de hogy feltétel legyen, az kizárt.

2013. júl. 14. 15:12
 16/47 anonim ***** válasza:
27%
Mindenki a maga kerítésének a kolbásza.
2013. júl. 15. 00:40
 17/47 anonim ***** válasza:
12%

Sándor888

És akkor hova teszed a kukid?

2013. júl. 15. 00:43
 18/47 anonim ***** válasza:

kedves 15-ös meg is nézheted milyen az ilyen kapcsolatok minösége....vagy még fiatal és nem forrt ki kivel jo járni, aki meg házas annak is nagyrésze öli egymást,depresszios pasik,akikért lelküket kitéve küzdenek a nők, és önbizalomhiányos megvert, mégis tűrő nők sokasága.vagy csak megszokásbol egymás mellett élö idegenek.

az én környezetem tele van ilyenekkel.

és attol hogy családod van meg kapcsolatod az nem jelenti hogy boldog is vagy,vagy nem vagy magányos.

én 26 vagyok, a volt osztálytársaim fele már gyereket szült, picik még, de ezeknek a fele már el is vált.

a másik fele egyedülállo,vagy sima kapcsolatban van.

ugyhogy nem rizsa csak nem sokan képesek alkalmazni.vagy mert nem tudják hogy van iylen vagy nem hisznek benne. ennyi.

2013. júl. 15. 19:06
 19/47 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az. De lehet, hogy lustaság. Én sem jövök be úgy a lányoknak, bár mondják, hogy helyes vagyok stb. Meg miért nem? hasonlók. De valahogy mégsem azt váltom ki amit akartam volna régebben. Régen ez zavart, nem értettem, pörögtem rajta. Aztán lett egy csajom, aki nem kertelt, szépen leoltott, hogy egy ritka szar forma vagyok és kidobott, mint a macskát fosni. :D Hát ezért. Megvilágosodtam. Úgyhogy már nem aggódom ezen. Ez van, ilyenre sz**t az élet. :) Akinek nem tetszik a közönyöm, majd beperelhet, ha akar, izmos leszarás alapos gyanújával :DD
2013. júl. 17. 16:34
 20/47 anonim válasza:
0%
Állj fel a géptől növessz tököt és ne érdekeljen hányszor nem sikerül úgy is sikerülni fog!Legalább is egyszer biztos.
2013. júl. 18. 03:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!