Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz és gyávaság az, ha abbahag...

Gáz és gyávaság az, ha abbahagytam a csajozást a sorozatos kudarcok miatt?

Figyelt kérdés
Egyhangúan nem jövök be egy lánynak sem, és ezért egy jó ideje nem foglalkozom a csajokkal. Ez fásultságnak tekinthető, vagy gyávaságnak? Semmiképp nem lettem meleg, nem kérek az ilyen válaszokból! Köszi!

2013. júl. 13. 22:53
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
36%
ha nem próbálkozol, biztos hogy nem fog összejönni
2013. júl. 13. 22:54
 2/47 anonim ***** válasza:
36%
Gyáva akkor lennél ha nem próbáltad volna meg, én inkább azt mondanám rád hogy gyenge vagy és nincs semmi kitartásod csak azért feladod mert pár alkalommal elutasítottak vannak akik hónapokat vagy éveket esetleg évtizedeket töltenek a párjukkal aztán vége lesz és újra keresnek mást ők sem adják fel, akkor te se tedd.
2013. júl. 13. 22:57
 3/47 anonim ***** válasza:
33%
Az a gáz, hogy nem tudod mit akarsz.
2013. júl. 13. 22:59
 4/47 anonim ***** válasza:
22%
Legalabb tobb no jut nekem...
2013. júl. 13. 23:01
 5/47 anonim ***** válasza:
0%

A legrondább férfi is megszépül egy kis izomtól,tessék nekiállni gyúrni,ad egy kis önbizalmat,jobb kisugárzás egyenlő csaj.

A kudarc lehet nem is a külsődnek hanem a férfiatlan fellépésednek szól..

2013. júl. 13. 23:02
 6/47 anonim ***** válasza:
75%

Sajnos abból kell gazdálkodni, ami megadatott. Ha éppen nem vagy a nők bálványa, akkor valószínűleg addig kell próbálkoznod, amíg meg nem találod a kivételt. Befolyásolja ezt életkor, eltelt idő, a szervezeted belő állapota és még annyi minden, hogy fel se lehet fogni.

Ha befejezed, megteheted. Csak pihenő lesz a dolog, mert előbb vagy utóbb felül fog kerekedni rajtad a vágy. Ez kb. törvényszerű, 30 éves korod környékén már szimplán nem fogod tudni elviselni, ha egyedül vagy. Akkor újra próbálkozni fogsz.

Óva intelek azonban ettől, mert minél idősebb leszel, annál nehezebb lesz. Szerintem csináld tovább, kitartás! Sokkal előrébb vagy, mint közülünk sokan, akik el se merik kezdeni.

2013. júl. 13. 23:04
 7/47 anonim ***** válasza:
45%
Nem.
2013. júl. 13. 23:10
 8/47 anonim ***** válasza:
86%
36 vagyok és nem haltam bele az egyedüllétbe. Viszont azt csinálok amit akarok.
2013. júl. 13. 23:11
 9/47 anonim ***** válasza:
77%
Kivétel mindig van, ami erősíti a szabályt.
2013. júl. 13. 23:23
 10/47 anonim ***** válasza:
36%

Mindenki maga dönti el mit szeretne kezdeni az életével, idejével...

A családban vagy párral védettebb vagy mit aki egyedül él.

Viszont a szinglisségnek is vannak előnyei.

Amit a 8-as említ is "azt csinálok amit akarok"

A döntés a tiéd.

2013. júl. 13. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!