Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem mondja el, mit érez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja el, mit érez?

Figyelt kérdés

van egy férfi, akivel elég régóta van köztünk valami. legutóbb AZ is megtörtént. miután mikor találkoztunk, nem mertem megszólalni, hiába kérdezte, végre a sarkamra álltam és megkérdeztem mit érez. kértem hogy legyen őszinte és könyörögtem, hogy inkább utasítson el, mint hagyjon szenvedni. de nem tette. folyton kitért, hogy ez bonyolult. (ide hosszú lenne leírni, de ez valóban nem egy átlagos kapcsolat) nem mondott se nemet, se igent, hiába kérleltem. lehet olyan gyáva, hogy még ezek után se merjen nemet mondani nekem?

18/N

2013. jún. 28. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Nős, családos??
2013. jún. 28. 13:40
 2/5 A kérdező kommentje:
nem
2013. jún. 28. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Több vasat tart a tűzben jó ha téged is hülyit így nem tudsz lelkileg elszakadni tőle-neki meg ott leszel talonba ha a másikkal vagy másikakkal nem jön össze semmi...Ìgy csinálják a pasik (N)-régen inkább fiu barátaim voltak igy bennem nem sok bizalom maradt mert sok mocskos taktikát hallottam :P
2013. jún. 28. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem nős, családos akkor meg az utánam szólónak adok igazat...hisz mi másért lenne "bonyolult"...
2013. jún. 28. 14:20
 5/5 A kérdező kommentje:
oké, akit érdekel, miért "bonyolult", írjon privátban
2013. jún. 28. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!