Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz és gyávaság az, ha abbahag...

Gáz és gyávaság az, ha abbahagytam a csajozást a sorozatos kudarcok miatt?

Figyelt kérdés
Egyhangúan nem jövök be egy lánynak sem, és ezért egy jó ideje nem foglalkozom a csajokkal. Ez fásultságnak tekinthető, vagy gyávaságnak? Semmiképp nem lettem meleg, nem kérek az ilyen válaszokból! Köszi!

2013. júl. 13. 22:53
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
16%

mennyi nőt szolitottál le élőben életed során?

meg volt már a 200, mondjuk? Mert ha 200ból nem dugtál meg egyet se akkor tényleg gondok vannak, általában a külsőd és a hülye fellépésed viszik a pálmát a sikertelenség okainak tabelláján.

Nézz ki jól és akk majd sokkal több nönek fogsz tetszeni. És onnan már csak te tudod elrontani.

2013. szept. 23. 20:42
 22/47 anonim válasza:
ja
2013. okt. 26. 16:29
 23/47 anonim ***** válasza:

Kérj tanácsot olyan ismerősöktől, akiknek megy a csajozás, vagy csak figyeld meg, ők mit csinálnak. Próbálj ki új dolgokat.

A nők nagyon durván másképp reagálnak, ha más módon közelítesz feléjük, mint korábban. Ha meg a gondolkodásmódod is változik (ami persze nem kis meló), akkor ég és föld lesz a különbség.

2013. okt. 27. 00:16
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
jaj micsoda hülye tanács! Majd most a gyerek megy és megkérdezi a JÓKÉPÜ haverját, hogy mit kell a nöknek mondani, és a JÓKÉPÜ gyerek meg majd elmondja, de az a kérdezőnél nem fog müködni, mert ő nem jóképü...
2013. okt. 27. 22:10
 25/47 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy a jóképű haverjait kérdezze meg, és azt sem, hogy konkrét szövegeket kérjen. A hozzáállását figyelje meg azoknak, akik sikeresek a nőknél, pl. hogy nem görcsölnek rá a dologra és nem a csajozás a legfontosabb az életükben, hanem mindig van valami fontosabb dolguk, hobbijuk is. Vagy hogy nem keresnek kifogásokat. ;)
2013. okt. 27. 22:48
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
De az emberek olyna nehezen fogják fel, hogy ha valaki jól néz ki, annak nagyon egyszerü a csajozás. Aki meg gázabbul néz ki az lehet akármilyen laza, akkor is be van határolva, hogy milyen szépségü nőnek fog kelleni!
2013. okt. 27. 23:11
 27/47 anonim ***** válasza:
40%

Baromság, szinte ugyanúgy nézek ki évek óta (nem gyúrtam magam szénné, nem nőttem 20 centit sehol :D, nem vettem 100 ezer Ft-os ruhákat és a frizurám is kb. ugyanolyan, mint régebben), mégis az elmúlt pár évben sokkal több érdeklődési jelzést kaptam és kapok nőktől, és több nővel kavartam, mint az azt megelőző években összesen.

Csak a hozzáállásom és a gondolkodásmódom az, ami drasztikusan megváltozott.

2013. okt. 28. 13:09
 28/47 anonim ***** válasza:
59%
Ok, és? De attól jobb nőknek nem fogsz kelleni, hogy jobb a kisugárzásod!
2013. okt. 28. 13:21
 29/47 anonim ***** válasza:

küldesz nekem egy kéet magadról légyszives üzibe? talán tudok segíteni :) ne szomorkodj, biztos találsz majd valakit.

:)

2013. nov. 2. 16:48
 30/47 anonim ***** válasza:
55%
Ha csúnya vagy, akkor jól tetted, h feladtad.
2013. nov. 2. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!