Gáz és gyávaság az, ha abbahagytam a csajozást a sorozatos kudarcok miatt?
mennyi nőt szolitottál le élőben életed során?
meg volt már a 200, mondjuk? Mert ha 200ból nem dugtál meg egyet se akkor tényleg gondok vannak, általában a külsőd és a hülye fellépésed viszik a pálmát a sikertelenség okainak tabelláján.
Nézz ki jól és akk majd sokkal több nönek fogsz tetszeni. És onnan már csak te tudod elrontani.
Kérj tanácsot olyan ismerősöktől, akiknek megy a csajozás, vagy csak figyeld meg, ők mit csinálnak. Próbálj ki új dolgokat.
A nők nagyon durván másképp reagálnak, ha más módon közelítesz feléjük, mint korábban. Ha meg a gondolkodásmódod is változik (ami persze nem kis meló), akkor ég és föld lesz a különbség.
Baromság, szinte ugyanúgy nézek ki évek óta (nem gyúrtam magam szénné, nem nőttem 20 centit sehol :D, nem vettem 100 ezer Ft-os ruhákat és a frizurám is kb. ugyanolyan, mint régebben), mégis az elmúlt pár évben sokkal több érdeklődési jelzést kaptam és kapok nőktől, és több nővel kavartam, mint az azt megelőző években összesen.
Csak a hozzáállásom és a gondolkodásmódom az, ami drasztikusan megváltozott.
küldesz nekem egy kéet magadról légyszives üzibe? talán tudok segíteni :) ne szomorkodj, biztos találsz majd valakit.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!