Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szemét dolog szűz lányokkal...

Szemét dolog szűz lányokkal szórakozni?

Figyelt kérdés
Mert én általában a fiatal szűz lányokat szeretem, mert ők még érintetlenek és jó érzés őket tanítani. Csak amikor már elvettem a szüzességüket, akkor valami indokkal mindig szakítani szoktam és keresem a következő szűz csajt. Általában addig járok szűz lánnyal, amíg sor nem kerül az első szexre, utána szakítok vele.

2013. júl. 12. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
24%
Nem értem mi ezzel a probléma. Én is egy ilyen sráccal szeretném elveszíteni a szüzességem. Biztos jol csinálja, mivel már rutinos benne :) 15L
2013. júl. 16. 12:12
 52/64 anonim ***** válasza:
100%
Ó, nem mert ő rendőrségre menni, mivel volt olyan lány is, akinek úgy vette el a szüzességét, hogy alig volt 13 éves... :) Na de mindegy is, ez már 7 éve volt. :)
2013. júl. 16. 12:14
 53/64 anonim ***** válasza:
Ohh... ertem mar. Hat igy nem csoda. :'D
2013. júl. 16. 12:15
 54/64 anonim ***** válasza:
83%

persze,megint csak egy 15éves érzelem mentes r ibanc:)

nem ártana ha a kedves szülők beleolvasnának az ilyen dolgaidba,nem hiszem hogy díjaznák hogy a kislányuk minden álma hogy megdugják és elhagyják

2013. júl. 16. 12:18
 55/64 anonim ***** válasza:
Utolsó elég naív vagy, ha elhiszed, amit az 51-es írt.
2013. júl. 16. 12:44
 56/64 anonim ***** válasza:

Az baj, ha énis elhiszem hogy igaz amit a 15 éves kislány irt?:)) hát, hajrá kiscsillag ;) én nem itéllek el mert 15 véesen ugy viselkedsz mint egy kiéhezett perszona:D egyéni szoc probléma :D

18L

2013. júl. 16. 13:51
 57/64 anonim ***** válasza:

évesen*

ja egyébként "kedves" kérdező.. legalább élvezik a lányok, vagy csit-csat neked jo, és ők levannak ejtve?:)

2013. júl. 16. 13:51
 58/64 anonim ***** válasza:
Igen,szemét dolog. Fölöslegesen tetted fel a kérdést,mert úgy is tudtad a választ.
2013. júl. 16. 16:02
 59/64 Serious07 ***** válasza:
100%
Ennek már értelme nincs, nyissunk topicot ennek a kérdésnek? xD a thai boxos válaszadót dicsérem ment a zöld kéz:) nekem nem lenne képem más csajokat szűzteleníteni:D hát még otthagyni, mert mi van ha nem olyan szép és kiderül valami róla amit csak később tudnék meg? Meg nálam alap h 18 alattival nem ismerkedek... 21F
2013. júl. 16. 16:45
 60/64 A kérdező kommentje:
Jó hogy már nem töritek el a 2 lábamat, azért mert nekem szűz barátnőim vannak x ideig. Látszik, hogy mennyire erőszakos emberek vagytok ti. Én nem olyan lányokkal jövök össze, akinek a bátyja szétverne vagy az apjuk... Egyik lánynak a bátyjával tartom is a kapcsolatot, mert együtt szoktunk pókerterembe járni, és a húga nincs összetörve, mert most velem veszítette el a szüzességét. Azt gondoljátok, a szűz lányok mennyire ártatlan bárányok, aztán olyan vágyaik vannak az ágyba már első szexnél, hogy tudnék nektek mit mesélni. Én is csak pislogtam, mikor mondta mit szeretne.
2013. júl. 16. 18:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!