Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért olyan nagy dolog egy...

Miért olyan nagy dolog egy szűz lánnyal szexelni?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok és tettem itt fel kérdést, de vagy 10-en írtak hogy mennyire vágyakoznak egy szűz lány után...

Én úgy gondolom ez inkább taszító, pl randiztam egy sráccal és kidobott mert szűz vagyok. Hogy ő nem akar tanítani engem. Akkor itt miért vannak ennyire oda a szűz lányokért?

2013. máj. 26. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Most ezt egy pasiból így leszűrted? Drágám, az emberek MIND MÁSOK. Minden szűz pasi, minden szűz nő, minden nem szűz pasi, minden nem szűz nő máshogy viselkedik, gondolkodik! Nem ártana ledobni az általánosító szemüveget.
2013. máj. 26. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert itt ugyancsak mindenki szűz...
2013. máj. 26. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
a srác aki kidobott nem gondolta komolyan a kapcsolatot, csak szexet akart
2013. máj. 26. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
ha valaki szeret, akkor nem hagy ott mert szűz vagy. örülj, hogy nem azután hagyott ott, hogy lefeküdt veled.
2013. máj. 26. 13:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
mert van aki szeret tanítani és van aki nem.... aki nem szeret az meg nem fog ide regisztrálni... nekem egy szűz lány többet ér mint egy tapasztaltabb...
2013. máj. 26. 21:33
 6/6 anonim válasza:

azért mert a fiúknak ez egy dicsőség :)

14/L

2013. júl. 17. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!