Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szemét dolog szűz lányokkal...

Szemét dolog szűz lányokkal szórakozni?

Figyelt kérdés
Mert én általában a fiatal szűz lányokat szeretem, mert ők még érintetlenek és jó érzés őket tanítani. Csak amikor már elvettem a szüzességüket, akkor valami indokkal mindig szakítani szoktam és keresem a következő szűz csajt. Általában addig járok szűz lánnyal, amíg sor nem kerül az első szexre, utána szakítok vele.

2013. júl. 12. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:

nem vettétek le amit írt? nem okoz nekik bántódást, a csajok nem tudják h kihasználja őket

amúgy az ilyen csicskákat ki kéne nyírni mert semmi helyed a normális emberek között

én ismerek egy embert aki börtönben ül mert megölt egy csávót és a Dunába dobta, de még mindig jobb ember mint te, mert te egy f---fej vagy le kéne vágni a f---odat h ne tuddj több ilyet csinálni mert egy köcsög vagy

2013. júl. 15. 22:51
 32/64 Serious07 ***** válasza:
49%

Ha igaz akk elég szánalmas h 24 éves létedre 16 éveseket dugsz vagy pár évvel idősebbeket. Simán feljelenthetnek téged azt mész a börtönbe.. Ha csak egycsaj tudná h milyen hatalommal él e téren feletted neked véged lenne!!

De lehet h kamu akkor meg ne szórakozz itt mert ez elég szar hobbi.

Visszatérve hagyd rá ezt mert tényleg megjárod a kórházat valakik által de folytasd csak ha ennyire elmebeteg vagy..

2013. júl. 15. 22:56
 33/64 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy Lily mondaná: Te aljass görréééééééénnnyy!!! :@:@:@

am ez tényleg köcsögség, már bocs.

2013. júl. 15. 22:58
 34/64 A kérdező kommentje:
Jaj de álszentek vagytok, ezért nem jön össze nektek ez. Szerintem nagyon sokak titkos vágya egy szűz csaj, akit úgy mond tanítani lehet. Én meg ezt meg is élem, nem úgy mint ti. Miért jelentenének emiatt fel? Jó nagy baromságokat hordtok itt össze. A lányok nagy része le se vágja, hogy csak a szüzességükre mentem, mert még nagyon naivak és butuskák.
2013. júl. 15. 23:06
 35/64 anonim ***** válasza:
40%

szerintem ez nem feltétlen szemétség.

don juan is ugyanezt csinálta a filmekben,vagy a regényben,vagy valmont a veszedelmes viszokban.

casanova nagy szerelmei is mind 15-16 éves kislányok voltak.

liliomtipró,de egyik csaj sem ugrik a dunába a halálos szerelem miatt,miután vége.

amúgy én is csináltam ezt,de nálam ez úgy működött,hogy az egyik kiscsajal összejöttem,ő ugye elmondta a barátnőinek ,hogy mi volt/jó volt és nem volt ritka,hogy másnap már 2-3 kiscsaj várt a ház előtt mikor mentem haza,mert ők is tanulni,dugni akartak.

szóval nekik legalább annyira kapóra jöttem,mint én nekik.

mondjuk én nem nyomtam ennyire romantikusban mint te.

te jobban nyomod ezt a részét,mert végig fent tartod a játékot,én viszont nem nagyon játszmáztam.

viszont lassan kiöregedsz,mert amikor nekem 26 éves koromban csókolom-mal köszönt egy csapat 17 éves kiscsaj akkor tudtam,hogy lassan vége.

mert felcsípni fellehet 17-18 éveseket 30 felett is,de nyilvánosan mászkálni velük,pl kézen fogva,azért már válthat ki ellenszenvet sokakból.

2013. júl. 15. 23:13
 36/64 anonim ***** válasza:
80%
Te egy igazi gyáva féreg vagy! Néha nem érzed milyen üres vagy belül? Képtelen vagy szeretni és az okoz örömöt, ha más embereknek okozol fájdalmat. Sajnálnálak, de most nem érek rá..remélem azért néha mikor fekszel az ágyban érzed azt az ürességet és nyomort ami benned van...gyenge vagy és rossz ember..tiszta szívemből azt kívánom, hogy egyszer valamelyik lánynak az apukája szétverjen.. ha valaha lesz feleséged( bár kétlem mivel szeretni,tisztelni nem vagy képes a nőket) és lesz egy kislányod..remélem minden egyes nap visszagondolsz arra te mit műveltél és szét fog vágni az ideg mikor elmegy otthonról..velem csinálná ezt egy csávó..addig ütném amíg mozog..r0*h**dék! remélem sok lány látja ezt, hogy tudja vannak ilyen rossz emberek is a világon és nem kell mindent elhinni :)pár szót ki kellett javítanom, mert fent akadtak a trágárságszűrőn... 17/ SZ.L ;)))
2013. júl. 15. 23:15
 37/64 anonim ***** válasza:
97%
ja és mellesleg ezek a lányok nagy része többet soha sem fog tudni megbízni senkiben..és egy életre elfogja őket kísérni ez..ki fog hatni majd a további szexuális kapcsolataikra..undorító, hogy te ettől érzed magad jól..hihetetlen, hogy még azt sem becsülöd bennük, ha félévet várnak..valószínűleg már évek óta tervezik, hogy majd olyan embernek adják aki szereti őket és te meg eljátszod, hogy szereted és off..nem is mondok már semmit, mert felesleges..hánynom kell tőled.. előző voltam...
2013. júl. 15. 23:19
 38/64 Serious07 ***** válasza:
Megy a zöld kéz az előttem lévőnek igaz amiket ír!:) kérdező lehet h nem tudják ezt a feljelentéses dolgot de ha valaki elmondja nekik akkor simán belemennek ha ne agyj isten egyikbe leesne a tantusz h csak szűzteleníteni akartad.
2013. júl. 15. 23:24
 39/64 anonim ***** válasza:
Sajnos feljelenteni nem tudják, ha csak nem 13 évesek :D nincs rá semmilyen törvény..ha betöltötték a 14et azzal szexelnek akivel akarnak..mivel beleegyeztek..
2013. júl. 15. 23:28
 40/64 Serious07 ***** válasza:
De én arra is céloztam h a szüleik jelentik fel a csávót kiskorú megrontása miatt hiába egyezett bele.
2013. júl. 15. 23:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!