Szemét dolog szűz lányokkal szórakozni?
nem vettétek le amit írt? nem okoz nekik bántódást, a csajok nem tudják h kihasználja őket
amúgy az ilyen csicskákat ki kéne nyírni mert semmi helyed a normális emberek között
én ismerek egy embert aki börtönben ül mert megölt egy csávót és a Dunába dobta, de még mindig jobb ember mint te, mert te egy f---fej vagy le kéne vágni a f---odat h ne tuddj több ilyet csinálni mert egy köcsög vagy
Ha igaz akk elég szánalmas h 24 éves létedre 16 éveseket dugsz vagy pár évvel idősebbeket. Simán feljelenthetnek téged azt mész a börtönbe.. Ha csak egycsaj tudná h milyen hatalommal él e téren feletted neked véged lenne!!
De lehet h kamu akkor meg ne szórakozz itt mert ez elég szar hobbi.
Visszatérve hagyd rá ezt mert tényleg megjárod a kórházat valakik által de folytasd csak ha ennyire elmebeteg vagy..
Ahogy Lily mondaná: Te aljass görréééééééénnnyy!!! :@:@:@
am ez tényleg köcsögség, már bocs.
szerintem ez nem feltétlen szemétség.
don juan is ugyanezt csinálta a filmekben,vagy a regényben,vagy valmont a veszedelmes viszokban.
casanova nagy szerelmei is mind 15-16 éves kislányok voltak.
liliomtipró,de egyik csaj sem ugrik a dunába a halálos szerelem miatt,miután vége.
amúgy én is csináltam ezt,de nálam ez úgy működött,hogy az egyik kiscsajal összejöttem,ő ugye elmondta a barátnőinek ,hogy mi volt/jó volt és nem volt ritka,hogy másnap már 2-3 kiscsaj várt a ház előtt mikor mentem haza,mert ők is tanulni,dugni akartak.
szóval nekik legalább annyira kapóra jöttem,mint én nekik.
mondjuk én nem nyomtam ennyire romantikusban mint te.
te jobban nyomod ezt a részét,mert végig fent tartod a játékot,én viszont nem nagyon játszmáztam.
viszont lassan kiöregedsz,mert amikor nekem 26 éves koromban csókolom-mal köszönt egy csapat 17 éves kiscsaj akkor tudtam,hogy lassan vége.
mert felcsípni fellehet 17-18 éveseket 30 felett is,de nyilvánosan mászkálni velük,pl kézen fogva,azért már válthat ki ellenszenvet sokakból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!