Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen dolog az, ha csak...

Milyen dolog az, ha csak azért akarok egy lánnyal összejönni mert még szűz és én szeretném beavatni a dolgokba, mert ez izgat nagyon?

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználásnak nevezik.
2013. júl. 8. 22:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
hát az gáz ha csak egy kúrásra kéne szegény csaj.. inkább ne gyere össze vele csak mert izgat, mert kicseszés lenne vele szemben, nem gondolod?
2013. júl. 8. 22:48
 3/11 anonim válasza:
hát mondd el neki :D lehet beleegyezik
2013. júl. 8. 22:49
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
Érthető dolog.
2013. júl. 8. 22:52
 5/11 anonim válasza:
bunkóság... de tényleg... nekik ez más mint nekünk. nekem volt 4 szűz is mindegyikkel tartósan jártam (az utolsó a feleségem), de egyik sem volt először jó..... de hát mitől vagy kitől is lettek volna? szóval bunkóság.
2013. júl. 8. 22:53
 6/11 A kérdező kommentje:
27 éves a lány
2013. júl. 8. 22:53
 7/11 anonim válasza:
0%
akkor már ideje elvesztenie, mondd el nekii!!
2013. júl. 8. 22:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Önző,ha csak arra kellene hogy egy alkalommal kielégìtsd a vágyaidat,aztàn eldobod,mint egy hasznàlt zsepit..ez baromira megutàltathatja vele a dolgot a későbbiekben...az ilyen csajokbòl lesznek az igazi pasi rémàlmok.Folyamatos hiszti gyanusìtgatàs féltékenykedés..mert elveszti a bizalmát és önbizalmàt..betegesen azt fogja nèzni minden nőben hogy a konkurense stb és hogy bármit is tesz mondig csak arra fog kelleni a pasiknak...most kèpzeld magad egy ilyen szituba..ezt egyszerűen NE tedd,legyen benned annyi...

De ha a csaj tud ròla és beleegyezik akkor miért ne?Ès akkor még tartòs kapcsolatot se kell kialakítani..ùgy mindenkinek jò lesz

2013. júl. 8. 22:54
 9/11 poiu ***** válasza:
Pici pénisz komplexus?
2013. júl. 8. 23:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyrészt kihasználás, másrészt fétis.

Nekem is bejönnek a szűz lányok.

A tudat, hogy ezzel örök emléket hagysz benne, jót rosszat ez rajtad múlik, és élete végéig ez elkíséri. Na meg a beavatás, a tudat hogy tapasztalt vagy és tőled függ, hogy mennyire fog bejönni neki az első szex.

2013. júl. 9. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!