Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elítélendő vagy milyen dolog, hogy leginkább azért akarok összejönni egy pasival, hogy ne sérüljek?
Ez majdnem mind szép és jó drága.
Csak ő hiába szeretne téged ha te őt nem, mert csak azért lennél vele mert szeret és aranyos és cuki, de te semmi különöset nem éreznél.
Mert amit felsoroltál az mind negatív és te sosem fogsz azzal kibékülni.
Ha te is tudod őt igazán szeretni és a szex is jó vele neked, és szívesen bemutatod őt kézen fogva barátnőknek családnak h igen ő a párom akkor okés.
De ha nem akkro ez kihasználás.
Szerintem ez egyáltalán nem elitélendő.
Hiszen nem minden a kűlső, sokkal inkább a belső értékek azok amik örökké tartanak és nem mulandoak a kűlső idővel elmúlik hiszen megöregszünk és egyúttal megcsúnyulunk emiatt. És ha belős értékeit tudod értékelni annak a pasinak és ő is értékel téged akkor bíztos hogy boldog lehetsz mellette és ő is melletted.
Hiszen manapság aki szép azok tudják magukról és emiatt nagyképűek és folyton több emberrel járnak egyszerre hogy kielégíthessék önmaguk énképi vágyait.
Akik meg nem néznek ki jól azok általában önbizalom hiányban szenvednek és emiatt bénák a párkapcsolatban és mindig megerösítésekre vágynak hogy jól csinálnak-e bizonyos dolgokat és ha nem akkor hogyan tehetnék jobbá.
Nézd szerintem nem elitélendő dolog mert HA mindketten a belső értékekre hajtotok akkor a kapcsolatottok érdekek nélküli lesz és megismerhetitek az igazi szerelmet ami egyáltalán nem felszínes csinyből indul amiből pár hét alatt ugyis kiábrándulnak az emberek. (Mert általában pár hét után elmulik a fellángolás a szépség alol.)
Cyan és ASOT jól látja a dolgokat.
De a 3. nemigazán.
"Ha te is tudod őt igazán szeretni és a szex is jó vele neked, és szívesen bemutatod őt kézen fogva barátnőknek családnak h igen ő a párom akkor okés."
Szexet nem tudom, milyen vele még, de azzal nincsen gond, hogy "mutogassam", mert így legalább jól érzem magam mellette, mert szebb vagyok, ugyanis volt olyan pasim, aki nagyon jó, volt, nem éreztem magam jól mellette, mert jobbnak tartották őt mint engem és mindig féltem, hogy meg is csal hát persze, hogy meg is tette
Nézd!
ő tuti értékelne és tuti szeretne téged, és megbecsülne hogy egy ilyen szexibébi barátnője van.
De kérdés neked miért kell?
ugyanis a legtöbb nő a sorozatos csalódások miatt választ ilyen pasit, de ugyanakkor nem szereti csak mint embert...
Persze nekem mindegy, ez csak a véleményem.
Szóval nyugodtan menj bele a kapcsolatba azt majd kiderül mi lesz.
mondd meg a duci fiúnak,hogy összejössz vele,ha minden héten megy gyúrni legalább négyszer
így lesz egy jó lelkű jó pasid :)
ha szeret úgyis megteszi,ha nem legalább hamar kiderül
Gratula, ugyanazt tennéd vele, amit veled tettek.Kihasználnád!
Mi lenne, ha egy darabig nem lenne pasid? Akkor sem sérülsz..vagy ebben a társfüggő világban inkább együtt vagyok azzal, akit nem is szeretek, csak legyen?
Te mit éreznél, ha rólad írnák: "Hát csúnya, szerencsétlen, de ez legalább nem fog félrek*rni" Jól esne? Nem? Akkor szerintem megvan a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!