Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elítélendő vagy milyen dolog, hogy leginkább azért akarok összejönni egy pasival, hogy ne sérüljek?
Figyelt kérdés
Elég csinos jó nőnek tartanak, 25 éves vagyok, de mindig csak megcsalást, megalázást kaptam a férfiaktól, valóban ezek a pasik jó pasik voltak. Most összeakarok jönni egy pasival, aki szegény duci és nagyon csúnya és ráadásul elég szerencsétlen, határozatlan is, de azért szeretem, mert nagyon aranyos, jó lelkű fiú és nála biztos vagyok, hogy kitartana mellettem és szeretne, ami nekem már nagyon hiányzik, mert sose kaptam igazán szeretetet.2012. szept. 28. 16:36
11/13 anonim válasza:
Őt meg te fogod majd kidobni vagy megcsalni.
12/13 anonim válasza:
sztem csak válassz vmi átlagos hozzád illőt oszt hátha!
f19
13/13 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok. Nem tudom mit tegyek.
Kérdező: hogy alakultak a dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!