Szemét dolog szűz lányokkal szórakozni?
Hát elég degenerált hobbid van öreg, de lehet egyszer kifogsz fogni olyat aki nem hagyja annyiban és rád uszítja az apját tesóit...
Szóval szerintem még most állj le bár már így is elég nagy tetű vagy de ha ezt folytatód akkor tuti pár koponya alapi vagy bordatöréssel, lila foltokkal és 8 napon túl gyógyuló sebbekkel leszel gazdagabb.
Tudod veszélyes játékot űzöl.
Nem mindenki olyan mimóza mit hiszed de te döntesz.
24 F
Hány éves srác vagy?
Engem érdekelnél, ha helyes vagy és bomlanak utánad a nők. Tudnál küldeni magadról egy képet privibe?
Srác96: Nem számolom, 19 éves korom óta űzöm ezt. Van olyan lány, akivel félévet is jártam azért, hogy beadja a derekát, de volt olyan , aki már 2 hét után is lefeküdt velem.
75%: 24 éves leszek. Helyes vagyok, de mint mondtam nem a szex miatt teszem ezt, mert nem fekszek össze mindenféle parti r*ibivel, akire csak rámosolygok és már nyert ügyem is van. Nekem kifejezetten a szűz lányok imponálnak és azért képes vagyok mindent megtenni, hogy kapcsolat legyen belőle, ami által nekem adja a szüzességét. Nem azért írtam ki a kérdést, hogy itt bárkivel is ismerkedjek. Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire szemét dolog ez, abból kiindulva, hogy milyen világot is élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!