Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szemét dolog szűz lányokkal...

Szemét dolog szűz lányokkal szórakozni?

Figyelt kérdés
Mert én általában a fiatal szűz lányokat szeretem, mert ők még érintetlenek és jó érzés őket tanítani. Csak amikor már elvettem a szüzességüket, akkor valami indokkal mindig szakítani szoktam és keresem a következő szűz csajt. Általában addig járok szűz lánnyal, amíg sor nem kerül az első szexre, utána szakítok vele.

2013. júl. 12. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
96%
Nos, én a többiekkel ellentétben nem húzom fel magam... Szerintem a kérdés kamu.
2013. júl. 12. 18:05
 12/64 A kérdező kommentje:
79%os: Egy 19 éves csajnak azt mondtam, amikor már lefeküdt velem, hogy jövőhéten utazok Münchenbe munka miatt és hogy várjon majd meg, mert télen hazajövök. Erre a csaj, 1 hét múlva azt írta FB-n, hogy szakítani akar velem, mert nagy a távolság... Látod lehet okosan is szakítani, hogy úgy csináljam ő mondja ki végül.
2013. júl. 12. 18:07
 13/64 anonim ***** válasza:
Hány lány szüzességét loptad el?
2013. júl. 12. 18:07
 14/64 anonim ***** válasza:
94%

Hát elég degenerált hobbid van öreg, de lehet egyszer kifogsz fogni olyat aki nem hagyja annyiban és rád uszítja az apját tesóit...

Szóval szerintem még most állj le bár már így is elég nagy tetű vagy de ha ezt folytatód akkor tuti pár koponya alapi vagy bordatöréssel, lila foltokkal és 8 napon túl gyógyuló sebbekkel leszel gazdagabb.

Tudod veszélyes játékot űzöl.

Nem mindenki olyan mimóza mit hiszed de te döntesz.

24 F

2013. júl. 12. 18:22
 15/64 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves srác vagy?

Engem érdekelnél, ha helyes vagy és bomlanak utánad a nők. Tudnál küldeni magadról egy képet privibe?

2013. júl. 12. 18:27
 16/64 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező?
2013. júl. 12. 18:32
 17/64 A kérdező kommentje:

Srác96: Nem számolom, 19 éves korom óta űzöm ezt. Van olyan lány, akivel félévet is jártam azért, hogy beadja a derekát, de volt olyan , aki már 2 hét után is lefeküdt velem.

75%: 24 éves leszek. Helyes vagyok, de mint mondtam nem a szex miatt teszem ezt, mert nem fekszek össze mindenféle parti r*ibivel, akire csak rámosolygok és már nyert ügyem is van. Nekem kifejezetten a szűz lányok imponálnak és azért képes vagyok mindent megtenni, hogy kapcsolat legyen belőle, ami által nekem adja a szüzességét. Nem azért írtam ki a kérdést, hogy itt bárkivel is ismerkedjek. Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire szemét dolog ez, abból kiindulva, hogy milyen világot is élünk.

2013. júl. 12. 18:36
 18/64 anonim ***** válasza:
93%
Az. Én ezért megölnélek.
2013. júl. 12. 18:38
 19/64 anonim ***** válasza:
95%
Ha az én húgommal ezt csinálnád megkeresnélek haverokkal és jól ellátnánk a bajod.
2013. júl. 12. 18:41
 20/64 A kérdező kommentje:
Eddig senki apja és tesója se keresett meg. Azt elfelejtitek, hogy a lányok önként adják oda nekem, mert vágynak rám. Nem én kényszerítem rá őket, maguktól határozzák el.
2013. júl. 12. 18:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!