Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szemét dolog szűz lányokkal...

Szemét dolog szűz lányokkal szórakozni?

Figyelt kérdés
Mert én általában a fiatal szűz lányokat szeretem, mert ők még érintetlenek és jó érzés őket tanítani. Csak amikor már elvettem a szüzességüket, akkor valami indokkal mindig szakítani szoktam és keresem a következő szűz csajt. Általában addig járok szűz lánnyal, amíg sor nem kerül az első szexre, utána szakítok vele.

2013. júl. 12. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
90%

"Szerintem nagyon sokak titkos vágya egy szűz csaj"

persze,csak éppen olyanok vágynak rá akik megbecsülnék és nem kihasználnák és eldobnák

2013. júl. 15. 23:33
 42/64 anonim ***** válasza:
100%
De akkor sem lehet feljelenteni.. 14 év alatt kiskorú..utána már fiatalkorú..tehát hiába jelentik fel..a törvény szerint csak 14 év alatt lehet..így meg csak akkor, ha a csaj nem egyezett bele és ott már nemi erőszakról van szó..
2013. júl. 15. 23:38
 43/64 Serious07 ***** válasza:
Jó mind1 q lényeg az h igyis úgyis ugyanúgy elverhetik mint a szart mert ilyet még a leghülyébb se csinálna amit ő tesz.nem értem miért nem esik le neki h NAGYON rossz amit tesz és abba kéne hagynia egy normális kapcsolatot keresnie, h még egy kicsit menthető legyen a selejtes és undorító fajzata
2013. júl. 15. 23:43
 44/64 anonim ***** válasza:

Eléggé kamu szaga van ennek a kérdésnek...szinte érezhető, ahogy a felesleges feszültség keltésre megy...

De nem lepődök meg azon, ha tényleg komolyan gondolta ezt a kérdező. Ebben az esetben viszont nagyon kiváncsi lennék rá, hogy mit tenne, ha...nem is tudom...valaki pár nap múlva felkeresné (esetleg többed magával) és elszórakoznának vele :) persze nem a kellemes értelemben...

2013. júl. 16. 01:21
 45/64 anonim ***** válasza:
17%
Jól csinálod tesa, jobbat ezek nem érdemelnek :DDD
2013. júl. 16. 01:57
 46/64 anonim ***** válasza:
Hogy a patológus lásson beléd meg az előzőbe is..meg az összes ilyen féregbe :) bocsi, de felk**tátok az agyam :D remélem valaki megkeres és jól elver :D
2013. júl. 16. 02:38
 47/64 anonim ***** válasza:
84%

Nekem egy hasonló barom vette el a szüzességem. Még a megismerkedésünk legelején felkeresett a fiú exbarátnője, és elmondta, hogy az újdonsült párom csak erre megy. Én pedig voltam olyan hülye, hogy nem hittem el neki, azt gondolván, hogy csak bele akar ártani a kapcsolatunkba.

Aztán megtette velem is ezt.

És tudod mi lett a sorsa? Van egy bátyám, aki Thai Box edző... miután megszabadult néhány fogától, és az orra is igen szépen eldeformálódott, valahogy nem űzi már ezt.

2013. júl. 16. 11:45
 48/64 anonim ***** válasza:

"És tudod mi lett a sorsa? Van egy bátyám, aki Thai Box edző... miután megszabadult néhány fogától, és az orra is igen szépen eldeformálódott, valahogy nem űzi már ezt.

"

Es, batyadnak megerte a borton+soha tobbe nem tanithat thai boxot? Vagy ez csak kamu? ;)

2013. júl. 16. 12:00
 49/64 anonim ***** válasza:
89%
Miből gondolod, hogy ez valaha is kiderült? :) A fiú nem tudta, hogy ki a bátyám meg mivel foglalkozik, csakhogy valamelyik lány testvére.
2013. júl. 16. 12:04
 50/64 anonim ***** válasza:
28%
Hat figyelj, ha nekem barki is kiverne a fogamat, meg betorne az orromat, az az elso lepes hogy feljelentem a Rendorsegen. Aztan megismerkedhet az en haverjaimmal... Nem hinnem hogy ezt csak ugy meg lehet uszni... Habar ez Magyarorszag, eljen az onbiraskodas :'D
2013. júl. 16. 12:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!