Mert én általában a fiatal szűz lányokat szeretem, mert ők még érintetlenek és jó érzés őket tanítani. Csak amikor már elvettem a szüzességüket, akkor valami indokkal mindig szakítani szoktam és keresem a következő szűz csajt. Általában addig járok szűz lánnyal, amíg sor nem kerül az első szexre, utána szakítok vele.
"Szerintem nagyon sokak titkos vágya egy szűz csaj"
persze,csak éppen olyanok vágynak rá akik megbecsülnék és nem kihasználnák és eldobnák
2013. júl. 15. 23:33
42/64 anonim válasza:
De akkor sem lehet feljelenteni.. 14 év alatt kiskorú..utána már fiatalkorú..tehát hiába jelentik fel..a törvény szerint csak 14 év alatt lehet..így meg csak akkor, ha a csaj nem egyezett bele és ott már nemi erőszakról van szó..
2013. júl. 15. 23:38
43/64 Serious07 válasza:
Jó mind1 q lényeg az h igyis úgyis ugyanúgy elverhetik mint a szart mert ilyet még a leghülyébb se csinálna amit ő tesz.nem értem miért nem esik le neki h NAGYON rossz amit tesz és abba kéne hagynia egy normális kapcsolatot keresnie, h még egy kicsit menthető legyen a selejtes és undorító fajzata
2013. júl. 15. 23:43
44/64 anonim válasza:
Eléggé kamu szaga van ennek a kérdésnek...szinte érezhető, ahogy a felesleges feszültség keltésre megy...
De nem lepődök meg azon, ha tényleg komolyan gondolta ezt a kérdező. Ebben az esetben viszont nagyon kiváncsi lennék rá, hogy mit tenne, ha...nem is tudom...valaki pár nap múlva felkeresné (esetleg többed magával) és elszórakoznának vele :) persze nem a kellemes értelemben...
2013. júl. 16. 01:21
45/64 anonim válasza:
Jól csinálod tesa, jobbat ezek nem érdemelnek :DDD
2013. júl. 16. 01:57
46/64 anonim válasza:
Hogy a patológus lásson beléd meg az előzőbe is..meg az összes ilyen féregbe :) bocsi, de felk**tátok az agyam :D remélem valaki megkeres és jól elver :D
2013. júl. 16. 02:38
47/64 anonim válasza:
Nekem egy hasonló barom vette el a szüzességem. Még a megismerkedésünk legelején felkeresett a fiú exbarátnője, és elmondta, hogy az újdonsült párom csak erre megy. Én pedig voltam olyan hülye, hogy nem hittem el neki, azt gondolván, hogy csak bele akar ártani a kapcsolatunkba.
Aztán megtette velem is ezt.
És tudod mi lett a sorsa? Van egy bátyám, aki Thai Box edző... miután megszabadult néhány fogától, és az orra is igen szépen eldeformálódott, valahogy nem űzi már ezt.
2013. júl. 16. 11:45
48/64 anonim válasza:
"És tudod mi lett a sorsa? Van egy bátyám, aki Thai Box edző... miután megszabadult néhány fogától, és az orra is igen szépen eldeformálódott, valahogy nem űzi már ezt.
"
Es, batyadnak megerte a borton+soha tobbe nem tanithat thai boxot? Vagy ez csak kamu? ;)
2013. júl. 16. 12:00
49/64 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy ez valaha is kiderült? :) A fiú nem tudta, hogy ki a bátyám meg mivel foglalkozik, csakhogy valamelyik lány testvére.
2013. júl. 16. 12:04
50/64 anonim válasza:
Hat figyelj, ha nekem barki is kiverne a fogamat, meg betorne az orromat, az az elso lepes hogy feljelentem a Rendorsegen. Aztan megismerkedhet az en haverjaimmal... Nem hinnem hogy ezt csak ugy meg lehet uszni... Habar ez Magyarorszag, eljen az onbiraskodas :'D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!