Szemét dolog szűz lányokkal szórakozni?
"Azt elfelejtitek, hogy a lányok önként adják oda nekem, mert vágynak rám. Nem én kényszerítem rá őket, maguktól határozzák el."
Nem arra vágynak hogy kihasználd őket,azt hiszik hogy lesz folytatása,nem kényszeríted,de akkor is kihasználásról van szó,ha meg 24éves vagy ásd el magad,azt hittem hogy valami 17-18éves srácnak van ilyen hobbija
Nem fogom lejáratni magam azzal hogy elküldelek a....
Te neked van szíved? Én is szűz lány vagyok és igencsak rosszul esne ha ennyire kihasználnak. Undorító vagy!
Jobban ki kell ismerni csajok, hogy kivel fekszetek le és kidobni az ilyen alakokat, ennyi.
Azért nem igaz , hogy ne derülne ki 6 hónap alatt, hogy nem is szeret igazán.
Nem foglak pocskondiázni, meg kioktatni, úgyse jut el az agyadig a leírtak alapján, mivel nincs hozzá elég érzelmi intelligenciád.
Egy szót mondok : KARMA
Remélem majd megadja neked ami jár, tudod. :)
Tegnap este beadta derekát a 16 éves barátnőm. Most már ő se szűz többé. Jelenleg még együtt vagyok vele, de kezdek új szűz lány után szaglászni. Szóltam egyik haveromnak, akinek nincs most csaja, hogy hajtson rá a mostani barátnőmre, csábítsa el a fejét, és akkor nyugodtan mondhatom rá, hogy megcsalt és ezért szakítok vele. Mivel nagyon naiv a lány, könnyen megvezethető.
Ha valakinek tanács kell, az nyugodtan rám írhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!