Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szemét dolog szűz lányokkal...

Szemét dolog szűz lányokkal szórakozni?

Figyelt kérdés
Mert én általában a fiatal szűz lányokat szeretem, mert ők még érintetlenek és jó érzés őket tanítani. Csak amikor már elvettem a szüzességüket, akkor valami indokkal mindig szakítani szoktam és keresem a következő szűz csajt. Általában addig járok szűz lánnyal, amíg sor nem kerül az első szexre, utána szakítok vele.

2013. júl. 12. 17:49
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
100%
És valamelyikke utána összejársz szexelni v vmi? Nem gondolod hogy undorito amit müvelsz? Most nemazért de tegyük fel megszeretteted vele a szexet utána lekoppintod.. hát büszke lehetsz magadra...-.-
2013. júl. 12. 20:43
 22/64 anonim ***** válasza:
96%

"Azt elfelejtitek, hogy a lányok önként adják oda nekem, mert vágynak rám. Nem én kényszerítem rá őket, maguktól határozzák el."

Nem arra vágynak hogy kihasználd őket,azt hiszik hogy lesz folytatása,nem kényszeríted,de akkor is kihasználásról van szó,ha meg 24éves vagy ásd el magad,azt hittem hogy valami 17-18éves srácnak van ilyen hobbija

2013. júl. 12. 20:57
 23/64 anonim ***** válasza:
58%

Én megismerkednék veled!

22/L

2013. júl. 12. 21:16
 24/64 anonim ***** válasza:

Nem fogom lejáratni magam azzal hogy elküldelek a....

Te neked van szíved? Én is szűz lány vagyok és igencsak rosszul esne ha ennyire kihasználnak. Undorító vagy!

2013. júl. 12. 22:58
 25/64 anonim ***** válasza:
90%

Jobban ki kell ismerni csajok, hogy kivel fekszetek le és kidobni az ilyen alakokat, ennyi.

Azért nem igaz , hogy ne derülne ki 6 hónap alatt, hogy nem is szeret igazán.

2013. júl. 13. 19:31
 26/64 anonim ***** válasza:
90%

Nem foglak pocskondiázni, meg kioktatni, úgyse jut el az agyadig a leírtak alapján, mivel nincs hozzá elég érzelmi intelligenciád.

Egy szót mondok : KARMA

Remélem majd megadja neked ami jár, tudod. :)

2013. júl. 13. 21:43
 27/64 A kérdező kommentje:

Tegnap este beadta derekát a 16 éves barátnőm. Most már ő se szűz többé. Jelenleg még együtt vagyok vele, de kezdek új szűz lány után szaglászni. Szóltam egyik haveromnak, akinek nincs most csaja, hogy hajtson rá a mostani barátnőmre, csábítsa el a fejét, és akkor nyugodtan mondhatom rá, hogy megcsalt és ezért szakítok vele. Mivel nagyon naiv a lány, könnyen megvezethető.

Ha valakinek tanács kell, az nyugodtan rám írhat.

2013. júl. 14. 15:35
 28/64 anonim válasza:
Undorodom tőled hánynom kell ez undorító 1 aljas kis puhap*csű barom vagy hogy kapná be a húsdaráló a fasodat te senkiházi barom
2013. júl. 15. 22:38
 29/64 anonim válasza:
Hallod nincs hatalmad feletük 1 kicsit sem mert látszik hogy 12 évesen viselkedsz hogy basna fejbe 1 fúrógép
2013. júl. 15. 22:43
 30/64 anonim ***** válasza:
91%
Kamu a kérdés emberek! A kérdező örülne, ha egy szűzlányt is össze tudna szedni. 3 hét után odaadják magukat neki, na persze. Az meg a homlokukra van írva, hogy szüzek? Dús fantáziára vall ez a sztori, de sajnos vannak benne buktatók. Ha már ennyi mindent kitalált, benyöghetett volna egy számot, hogy hány szűz lánnyal volt már. Nem számolja, ez aztán hihető.
2013. júl. 15. 22:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!