30 éves szűz srác vagyok nem volt még barátnőm soha, semmi féle sexuális cselekmény menjek el igényes prostihoz házhoz hogy legalább sexeljek?
Figyelt kérdés
Korábban már kérdeztem itt hogy mit kéne tennem, de most már nagyon hiányzik a sex ,viszont nem tudom elszánni magam.2013. jún. 13. 23:49
81/85 anonim válasza:
Nah, azóta sikerült valami vagy inkább belefulladtál az önsajnálatba?
82/85 anonim válasza:
Kivancsi vagyok, hogy az itt valaszolok kozul mennyien maradtak valtozatlanul no nelkul ennyi ev utan is.
En igen :)
(Es szerintem a kerdezo is)
38F incel
83/85 A kérdező kommentje:
Igen sajnos még semmi nem volt. Elmentem egy happy masszázsra hogy legalább nő közelébe legyek és hátha segit elindulni valami módon. De még semmi.
2022. szept. 1. 23:25
84/85 anonim válasza:
A kérdező írt nekem privátban. Amúgy teljesen normálisan. Én 25 éves vagyok, és még szűz ,de úgy gondolom én is így fogok járni sajnos.
Elképesztő magasak lettek a női igények. A legtöbb nő ezért nem ad semmit sem.
85/85 A kérdező kommentje:
Ugy gondolom hogy ilyen sok év után már teljesen más értékek szerint él a magamfajta ember. A magam részéről elkezdtem az elfogadás utján járni. Hogy nem lesz soha párom. Ki tudja meg van írva, vagy éppen a karma tette. Nem tudom. Azt viszont tisztán látom hogy az alagút amit oly rövidnek és fénylő végűnek hittem tizen meg husz évesen. Az ma jobbára örökkévalónak tűnik. Megbékéltem a helyzettel. Öngyilkos biztos nem leszek. Hát ez van kedves embertársaim
2023. febr. 5. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!