Van olyan "igényes" prosti aki nem vállal szűz srácokat?
Figyelt kérdés
Vagy lesz@rják csak az számít, hogy tejelj?2011. jún. 3. 18:58
2/32 anonim válasza:
Ki az a hülye aki elküldi a fizető vendéget?
3/32 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert láttam egy oldalon, hogy van "szüzesség elvétel" opció, és sokan beírták, hogy NEM. Nem akarok úgy járni, hogy még egy prosti is visszautasítson :D:D
2011. jún. 3. 19:04
4/32 Argloss válasza:
Nem kell azt elmondani. Egyébként szerintem egy prostituáltnak előnyös, ha a vendége még szűz. Gyorsabban végez vele, sokkal kisebb az esély betegség elkapására, stb...
5/32 anonim válasza:
Másik meg, nincs ráírva a homlokodra, hogy szűz vagy tehát nem fogják tudni hacsak el nem mondod.
6/32 anonim válasza:
Ha egy útszélihez mész az mindent meg csinál csak fizess. de vigyél gumit mert az első csata lövésnél ne vigyél haza
Trichomoniasis, Chlamídia, HIV vagy Humán papilloma vírust...
7/32 A kérdező kommentje:
nem útszélihez tervezek menni :)
2011. jún. 3. 19:26
8/32 anonim válasza:
Nem válogatnak. Csak pénz legyen.
9/32 anonim válasza:
Tekintve, hogy a legtöbb nem éppen függetlenül dolgozik, és ha nem tejel a st**cinek, összeveri a képét esetleg... szerintem mindegy nekik, csak legyen lóvé. :S
10/32 anonim válasza:
A "szüzesség elvétel" opció IGEN-esből egyik sem tetszik? Elhiszem.
Kérdezd meg telefonon Hogy (aki) nagyon bejön, (bár nemet írt) hogy így és a kívánságaiddal mennyiért vállal. Ennyi.
Ha azt mondod neki hogy csakis vele akarod elveszteni, akkor kizárt hogy nemet mondjon. Más hogy naponta 3-4 ilyen srác bárkit sírba vinne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!