Van olyan "igényes" prosti aki nem vállal szűz srácokat?
Figyelt kérdés
Vagy lesz@rják csak az számít, hogy tejelj?2011. jún. 3. 18:58
22/32 A kérdező kommentje:
A tapasztalatok miatt, meg aztán nem vagyok egy Adonisz, nagy dumás még annyira se :) Én magamat nem mondanám negatívnak, csak tisztában vagyok a helyzetemmel, illetve az adottságaimmal.
2011. jún. 9. 14:40
23/32 anonim válasza:
Na, legalább valaki tisztába van magával. :D Hát ha így mész oda egy olyan prostihoz akiről tudod hogy nem vállal szüzesség-elvételt hogy "szia még szűz vagyok, el tudnánk menni valahova a közelbe?", akkor azt mondja hogy nem. Itt mindenki mindig mindenkinek őszinte akar lenni. Haggyad má...
24/32 anonim válasza:
Párom is ezt gondolta magáról mielőtt velem találkozott
most meg tessék.. ő a világ egyik legboldogabb embere
rossz a felfogás, és igenis negatív vagy
de mindegy, nem akarok beleszólni, semmi közöm hozzá... :/
azért gondold meg..:S
én azért minden jót kívánok neked
25/32 anonim válasza:
ma 08:03-es És a párod hány éves, és már hány partnere volt már?
26/32 anonim válasza:
21 éves és én vagyok neki az első
27/32 anonim válasza:
Hüm-hüm. Nos egy pasinak nincs rosszabb a magánynál, csak ha az elsőnél leragad. Sajnos az igazi lúzer filinges élet egy pasinak.
28/32 anonim válasza:
Nos én 30-on túl vagyok és csak manapság gondolkodom h hivatásoshoz megyek h elveszítsem a szüzességem, 22 éves koromban fel sem merült bennem, csak hát hiába próbálkoztam, a kutyának sem kellettem.
29/32 anonim válasza:
ma 21:31-es És vidéki vagy pesti vagy? És mit vagy hol tanultál?
30/32 anonim válasza:
22:06-nak
Pesti vagyok, élelmiszer ipari suliba és számtech suliba jártam. Ma egy nagykernél dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!