Vannak olyan csajok/ nők, akik szeretik a szűz srácokat? Te hogy vagy ezzel?
Több szempont miatt sem vonzanak különösebben,de ha kiderülne,hogy a barátom az,akkor nem csinálnék belőle ügyet.
19/L
Szűz = tapasztalatnak, béna, kezdő stb.
Nem szeretem, nekem egy férfi legyen határozott és tudja mit csináljon, ne csak bénázzon
lehet előnyös: pl. szűz a csaj is, és őrülten szerelmesek, nem lesz ciki egyiknek se, ha kicsit bénáznak
lehet nagy hátránya is: nincs tapasztalata!! ha egy nem szűz nő szexet akar, akkor ne keljen már vacakolni szex közben (mert nekem tuti elmenne az egésztől a kedvem)
13:41-esnek "Szűz = tapasztalatnak, béna, kezdő stb.
Nem szeretem, nekem egy férfi legyen határozott és tudja mit csináljon, ne csak bénázzon"
Remélem te is jól tudod, hogy tapasztalatlan, béna és kezdő voltál, bár a hozzá szólásod alapján még mindig az lehetsz. Mellesleg nem kell mindenkinek "falu bikájának" lenni, sőt ezektől még sok szuper ajándékot is kaphatsz :)
Továbbá gondolj csak bele, ha azt vesszük (most direkt Ádámot és Évát taglalom, de felőlem te lejöhettél a fáról is...), ha Évát zavarta volna, hogy Ádám szűz,(már pedig kivel vesztette volna el előtte?!), akkor ma te sem lennél :) Szóval ne alacsonyítsuk le egyes ember társainkat azért, mert nem volt nemi kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!