Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van olyan "igényes" prosti...

Van olyan "igényes" prosti aki nem vállal szűz srácokat?

Figyelt kérdés
Vagy lesz@rják csak az számít, hogy tejelj?
2011. jún. 3. 18:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
meg fogod bánni
2011. jún. 9. 11:50
 12/32 A kérdező kommentje:
Miért?
2011. jún. 9. 12:05
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokkal jobban szeretik az ilyen srácokat, mint a nagyfarkú döngetőket, akik után alig bírnak lábra állni.

Amúgy ilyen szempontból a legjobb egy harmincas nő. Anyáskodóak, viszont emellett sokuknak még mindig nagyon jó a teste és kifejezetten örülnek egy szerény, illedelmes és fiatal srácnak.

2011. jún. 9. 12:17
 14/32 anonim válasza:
Egy kérdés a kérdésre, a szüzesség elvétel nem a prostira vonatkozik?? mármint hogy úgy csinál vagy ilyesmi, csak mert elég fura hogy egy bula nem vállal be ilyet amikor odáig vannak az istápolatlan faszikért akiket babusgathatnak...
2011. jún. 9. 12:23
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

a világ legnagyobb baromságának tartom, hogy csak azért hogy egy srác végre elveszítse, bármit megtegyen. tökre nem erről szól az egész

amúgy meg undorító is

következő meg azon gondolkozz el, ha majd mondjuk beleszeretsz valakibe, az a lány, ha ezt elmeséled neki, szerinted büszke lesz rád, vagy mi? szerinted jó érzés így együtt lenni valakivel?

meg úgy egyáltalán, mi értelme van ennek??

a legcikibbek azok a fiúk akik cikinek tartják a szüzességet!

2011. jún. 9. 12:47
 16/32 A kérdező kommentje:
Nem valószínű, hogy valaha is lesz kapcsolatom, szóval ez a veszély nem fenyeget :) ha netalán mégis, nem mondom el neki, és levan a gond :)
2011. jún. 9. 12:51
 17/32 anonim ***** válasza:

És a férfi szüzesség több ezer éve a prostinál ér véget.

De tény hogy naponta 3-4 szűz fiú, bármelyik fiatal prostit kikészítené idegileg.

Szerintem olyanhoz menny, amelyik tetszik és szimpatikus. Kérdez meg hogy amit kérsz és hogy szűz vagy az együtt mennyi! Ne azt kérdezd, hogy vállal-e szüzeket is!

2011. jún. 9. 13:09
 18/32 anonim ***** válasza:
meg lehet kérdezni hogy hány éves vagy?
2011. jún. 9. 13:10
 19/32 A kérdező kommentje:
22 vagyok.
2011. jún. 9. 13:28
 20/32 anonim ***** válasza:
Mondjuk én is hasonló cipőben járok. Csak még nem tudtam magam rávenni, hogy elmenjek egy prostihoz, meg vidéken élek, és erre kevés is a fizetős barátnő. és ráadásul nem is vagyok egy szépség, tehát nem valószínü hogy valaha is barátnőm lesz.
2011. jún. 9. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!