30 éves szűz srác vagyok nem volt még barátnőm soha, semmi féle sexuális cselekmény menjek el igényes prostihoz házhoz hogy legalább sexeljek?
06-25 09:07
Vagy tán pont attól kéne átgondolnotok hogy mennyire nem jó amit csináltok.
Ez amúgy nem jópofizás kérdése. Ha nem fogod fel hogy csak rajtad áll és nem egyáltalán nehéz, akkor megérdemled a sorsod. Csak azon lehet segíteni aki hagyja.
tegnap 23:27
A múlt elmúlt a jövődet meg ne kend Istenre! Az rajtad áll a jelen pillanatától!
Azt nem tudhatjuk, hogy Isten mit szán nekünk, de rosszat nem akar nekünk, az biztos. Vagy még itt a földön vagy odaát, de mindent meg fogunk tudni, hogy mi miért volt.
Imádkozz Istenhez, ha hiszel Benne, hogy küldje el életed társát, én is ezt teszem, mivel ugyanebben a cipőben járok.
Egyelőre ne a szex oldaláról közelítsd a dolgot, majd eljön annak is az ideje. Kinek előbb, kinek később, nekünk úgy látszik, később, de eljön.
35F
Na ja a reményvesztettek utolsó önkorlátozó illúzionista húzása az ima. :D Az okosabbak meg mennek a dolguk után. Régi bölcsesség hogy Segíts magadon...
Az az érdekes és ez mindent elmond hogy mióta beszélgettek idefent már simán össze lehetett volna jönni egy csajjal vagy elmenni egyhez szobára hogy legalább punci legyen a szádban, de persze te nem teszed. A siránkozás kevésbé kényelmetlen. :D
tegnap 16:45
Én is jártam abban a cipőben mivel 24 voltam mikor elveszítettem. Szánalmasnak találtam az addigi dolgokat bár többnyire rajtam kívüli okai voltak. Amint ezek az okok elmúltak változtattam az addigiakon mert nem akartam többé szánalmasan élni. Az egyik barátom is 30 körül járt amikor változtatott rajta. De ő megtette.
A prosti tudja milyen egy szűz fiú. Mellesleg amikor elveszítettem nem mentem el korán. Addigra már rengeteg dolognak utánaolvastam és felkészült voltam. A csaj nem hitte el hogy szűz vagyok. De ha elrontom akkor sincs semmi az elrontott szex is ezerszer jobb mint a semmi.
Neked a fejedben van a gond. Vagy beletörődsz a szánalomba (ez a könnyebb és kényelmesebb út), vagy teszel végre valamit (ez se nehéz csak ha bemeséled magadnak).
Csajozni nem nehéz ha normális vagy és ápolt. Tök könnyen megy. A csajok is akarnak dugni még ha nem is ismerik be.
Mellesleg ki nem xarja le hogy elrontod, ha egyszer belenyalhatsz egy punciba?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!