30 éves szűz srác vagyok nem volt még barátnőm soha,
semmi féle sexuális cselekmény menjek el igényes
prostihoz házhoz hogy legalább sexeljek?
Ama picike, de apró tény felett elsiklotok, hogy miszerint, kérdező, azzal tisztában vagy-e, ha elmégy prostihoz, azzal elvágtad magad a lehetőséget, hogy normális barátnőd legyen? Ha elmész a "vidámparkba", akkor csak a "vidámpark" marad. Ha nem mész el, akkor van egy lottóötösnyi esélyed arra, hogy normális barátnőd legyen, illetve kockáztatod, hogy szüzen halsz meg, amit gondolom már kb. 10 éve tudtad, hogy ez lesz.
2013. júl. 21. 15:38
62/85 A kérdező kommentje:
Kockáztatni már sok mindent nem tudok mert nincs nagyon mit, elvesztem a lelkem nagyrészét illetve inkább az önbecsülésem és ami ezzel jár és igen sejtettem már kotábban is hogy nehéz lessz kilépni ebből
63/85 A kérdező kommentje:
Vagyis az okfejtésed lényege hogy menjek is meg nem is kúrvához de semmiképpen nem járok jól ugyebár és a lottóötöst nagyon nehéz eltalálni így aztán ez is bukta
a fene van már itt?
dugtál már azóta?
2013. júl. 21. 23:51
Maszturbálni azért szoktál?Milyen gyakran?
2013. júl. 21. 23:54
66/85 A kérdező kommentje:
Nem dugtam még soha nem voltam nővel még csók se volt és igen szoktam maszturbálni de máár nem bírom ezt az egész várakozást de lépni sem merek
Hali!
Én 26/F vagyok,és életemben egyszer csókolóztam 21 éves koromban,szex soha nem volt,azt sem értem,h akkor hogy jött össze a dolog azzal a lányal mivel elég randa az arcom,évekig sportoltam,konditerembe jártam ahol fel is szedtem pár kg izmot de csak enyire futta,egy csókra!És a rengetek kudarcba fulladt próbálkozás után már nagyon nem is merek/akarok próbálkozni!
Pár hete kezdtem foglalkozni a prosti kérdéssel,amitől félek,h összeszedek valami koterát a másik meg,hogy később megbánnám!Egyébként ki is néztem egy "szép" prostit szegeden aki lakásán fogad,és állitólag "rendes" de akkor is bennem van az ,hogy nehogymár prostihoz menyek!De ettől még lehet,h megteszem! :)
2013. júl. 29. 16:52
Utolsó - a legtöbb lakásos prostinak orvosi papírja van róla,hogy mentes minden nyavalyától + 26 évesen mégis mit tudnál még rajta megbánni? Manapság már 18 évtől felfelé kinézik azt aki még szűz,nem hiszem hogy sokat rontana az esélyeiden egy prosti.
2013. júl. 29. 16:58
67-es vagyok
Igazad lehet a megbánással :D, csak ha valaki,barátitársaság megkérdezi,h kivel vesztettem el a szüzességem?
Papirt nem kérdeztem, 20- as eleje a csaj,diáklány!
2013. júl. 29. 17:05
26 évesen szerintem már édesmindegy,hogy szűz vagy prostival vesztette el valaki,a haverokat meg mindig le lehet rendezni annyival,hogy "Semmi közöd hozzá."
2013. júl. 29. 17:08
Kapcsolódó kérdések: