30 éves szűz srác vagyok nem volt még barátnőm soha, semmi féle sexuális cselekmény menjek el igényes prostihoz házhoz hogy legalább sexeljek?
Hihető, hogy 30 évesen szűz vagy. Na jó legyen. De semmiféle nővel nem volt módod ismerkedni ennyi idő alatt?
Szerintem ne menj el egy igényes prostihoz, hanem rendeld házhoz XD
Kezdetnek.
Tedd fel magadban a kérdést, hogy meddig akarsz még ilyen nyomorék életet élni?
Én most szedtem fel egy csajt és már odavan hogy leteperhessen. Mert ilyen egy igazi nő.
Csak beszélgettem vele és a szemébe nézve kedveskedtem. Ő nyomozta ki a számomat és keresett meg utána. Pedig nem vagyok egy csajok kedvence és 24 voltam mikor elveszítettem.
30F
Én kicsit idősebb is vagyok Nálad, hasonló érzésekkel, de nem akarok elmenni csak azért egy prostihoz, hogy meglegyen. Ha eddig nem sikerült, akkor már úgy vagyok vele, hogy 1 vagy két év már nem számít, de igazi, maradandó élmény legyen az első, amire szívesen emlékezem majd. prostitól szeretetet úgy sem kapnék.
Gondold át ezeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!