Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 30 éves szűz srác vagyok nem...

30 éves szűz srác vagyok nem volt még barátnőm soha, semmi féle sexuális cselekmény menjek el igényes prostihoz házhoz hogy legalább sexeljek?

Figyelt kérdés
Korábban már kérdeztem itt hogy mit kéne tennem, de most már nagyon hiányzik a sex ,viszont nem tudom elszánni magam.
2013. jún. 13. 23:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
21%
buliba nehéz csajozni egy kezdőnek te ész, menj el egyhez, rúgj be ha nem mered felhívni és úgy hívd fel
2013. jún. 13. 23:57
 12/85 A kérdező kommentje:
Az alkohol szerintem nem megoldás meg nem is szoktam inni utálom a piát
2013. jún. 13. 23:59
 13/85 anonim ***** válasza:
53%
30 éves vagy. Dugni akarsz vagy se? Ha igen akkor ne a kifogásokat keressed, mit miért nem csinálsz, hanem csináld amit a többiek mondana, ne vinnyogj.
2013. jún. 14. 00:03
 14/85 anonim ***** válasza:
61%

Hihető, hogy 30 évesen szűz vagy. Na jó legyen. De semmiféle nővel nem volt módod ismerkedni ennyi idő alatt?

Szerintem ne menj el egy igényes prostihoz, hanem rendeld házhoz XD

2013. jún. 14. 00:04
 15/85 anonim ***** válasza:
42%

[link]

Kezdetnek.

Tedd fel magadban a kérdést, hogy meddig akarsz még ilyen nyomorék életet élni?

Én most szedtem fel egy csajt és már odavan hogy leteperhessen. Mert ilyen egy igazi nő.

Csak beszélgettem vele és a szemébe nézve kedveskedtem. Ő nyomozta ki a számomat és keresett meg utána. Pedig nem vagyok egy csajok kedvence és 24 voltam mikor elveszítettem.

30F

2013. jún. 14. 00:30
 16/85 anonim ***** válasza:
92%
Én is 30 vagyok és én se szeretkeztem még senkivel, csókolózás volt csak, már nagyon vágyok egy olyan lányra, akivel kölcsönös vágy megvan és egy igazán jót szeretkezzünk, én se akarok prostihoz menni, egyrészt pénzem nincs rá, másrészt meg nincs hozzá gusztusom.
2013. jún. 14. 00:54
 17/85 anonim ***** válasza:
22%
Kezdjük az elején! 30 éves vagy és srácnak tartod magad? Röhej!!!
2013. jún. 14. 01:03
 18/85 anonim ***** válasza:
87%

Én kicsit idősebb is vagyok Nálad, hasonló érzésekkel, de nem akarok elmenni csak azért egy prostihoz, hogy meglegyen. Ha eddig nem sikerült, akkor már úgy vagyok vele, hogy 1 vagy két év már nem számít, de igazi, maradandó élmény legyen az első, amire szívesen emlékezem majd. prostitól szeretetet úgy sem kapnék.

Gondold át ezeket!

2013. jún. 14. 07:26
 19/85 A kérdező kommentje:
Nem neveztem magam férfinak hanem srácnak ez nem röhej mert a férfi nem iylen tudom én is ezért mondtam magamról hogy srác
2013. jún. 14. 12:25
 20/85 A kérdező kommentje:
De amúgy volt lehetőség ismerkedni lányokkal csak én blokkolok le oylankor és nem jut eszembe semmi hogy hogy is csináljam a csajozást
2013. jún. 14. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!