30 éves szűz srác vagyok nem volt még barátnőm soha, semmi féle sexuális cselekmény menjek el igényes prostihoz házhoz hogy legalább sexeljek?
Szerintem meg mindenki csak túlmisztifikálja ezt az egész "csajozós" dolgot. 30 éves fejjel azért már érettebbnek kéne lenned ennél, mintsem hogy elhiszed azt a sok maszlagot amit ezen az oldalon előadnak egyes "alfa" kandúrok.
Nem annyira nehéz párt találni, ha az ember nyitott marad a dolgok felé. Egyszerűen társaságba kell járni (nem feltétlenül buliba), ahol vannak ismerősök és hoznak számodra ismeretlen barátokat. Onnantól fogva, az ismerősökön keresztül könnyen lehet párt találni.
A k**vázás szerintem buta ötlet lenne, akár szobára menni, akár akárhogy. Egyszerűen hülyeség.
Ha máshogy nem megy, akkor menj el pszichológushoz, aki segít. Önbizalmat is szerezhetsz, felvilágosíthat dolgokról és feloldhat benned bizonyos gátakat. Én 22 évesen veszítettem el és nekem is nagyon sokat segített a szakember.
Veszett ügy vagy amíg nem jutsz felismerésre és nem változtatsz.
Azt kéne felfognod végre hogy rajtad kívül SENKI MÁS sem fog segíteni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!