Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 30 éves szűz srác vagyok nem...

30 éves szűz srác vagyok nem volt még barátnőm soha, semmi féle sexuális cselekmény menjek el igényes prostihoz házhoz hogy legalább sexeljek?

Figyelt kérdés
Korábban már kérdeztem itt hogy mit kéne tennem, de most már nagyon hiányzik a sex ,viszont nem tudom elszánni magam.
2013. jún. 13. 23:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem meg mindenki csak túlmisztifikálja ezt az egész "csajozós" dolgot. 30 éves fejjel azért már érettebbnek kéne lenned ennél, mintsem hogy elhiszed azt a sok maszlagot amit ezen az oldalon előadnak egyes "alfa" kandúrok.

Nem annyira nehéz párt találni, ha az ember nyitott marad a dolgok felé. Egyszerűen társaságba kell járni (nem feltétlenül buliba), ahol vannak ismerősök és hoznak számodra ismeretlen barátokat. Onnantól fogva, az ismerősökön keresztül könnyen lehet párt találni.

A k**vázás szerintem buta ötlet lenne, akár szobára menni, akár akárhogy. Egyszerűen hülyeség.

Ha máshogy nem megy, akkor menj el pszichológushoz, aki segít. Önbizalmat is szerezhetsz, felvilágosíthat dolgokról és feloldhat benned bizonyos gátakat. Én 22 évesen veszítettem el és nekem is nagyon sokat segített a szakember.

2013. júl. 11. 17:55
 52/85 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó a választ némileg segített egy kicsit nem nincs szükségem a kúrvára valóban de már erre kellett gondolnom annyira elkeseredett vagyok.
2013. júl. 12. 01:18
 53/85 anonim ***** válasza:
38%
Azért ha egyszer valaha elveszíted majd tudasd velünk légyszi! Az oldal talán még létezni fog ha 15-20 éven belül megcsinálod. :D
2013. júl. 12. 11:56
 54/85 A kérdező kommentje:
jaja persze talán még létezik az oldal ki tudja de akkor máár nem az internet lessz a főbb foglalkozásom hanem a gyógyszereket beszedni meg járni a kórházakat mert tönkre mentem háát ennyi semmi gond
2013. júl. 13. 00:53
 55/85 anonim ***** válasza:
Hogy nézel ki?
2013. júl. 13. 09:03
 56/85 A kérdező kommentje:
Átlagosan nem vagyok adonisz se izmos se gazdag egyszerű átlag ember
2013. júl. 14. 00:35
 57/85 anonim ***** válasza:
78%

Veszett ügy vagy amíg nem jutsz felismerésre és nem változtatsz.

Azt kéne felfognod végre hogy rajtad kívül SENKI MÁS sem fog segíteni!!!

2013. júl. 18. 16:32
 58/85 A kérdező kommentje:
Az lehetséges sőt biztos de nem megy a változtatás nagyon nehéz kész vagyok már nagyon félek a változástól de attól is hogy egyedűl halok meg nem tudom mi lenne a megoldás már
2013. júl. 18. 22:39
 59/85 A kérdező kommentje:
Hmm azt hiszem nem fog ez nekem menni emberek próbálkozok meg minden de shogy nem akarózzik összejönni ez az egész máár feladtam
2013. júl. 21. 00:11
 60/85 anonim ***** válasza:
58%
Akkor folytasd csak a recskázást.Rá se ránts :)
2013. júl. 21. 00:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!