Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 30 éves szűz srác vagyok nem...

30 éves szűz srác vagyok nem volt még barátnőm soha, semmi féle sexuális cselekmény menjek el igényes prostihoz házhoz hogy legalább sexeljek?

Figyelt kérdés
Korábban már kérdeztem itt hogy mit kéne tennem, de most már nagyon hiányzik a sex ,viszont nem tudom elszánni magam.
2013. jún. 13. 23:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
38%
Ilyet még nem írtam, de talán Önnek jelentkeznie kéne önkéntes műveleti tartalékos katonának a Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokságán. Talán így végre férfi válna magából, esetleg egy jó kiképző őrmester még férfit faraghatna magából.
2013. jún. 14. 15:10
 22/85 anonim ***** válasza:
42%

tegnap 15:10

:DDD

Ez nem az USMC!!!

Nehogy bevegyétek ezt a maszlagot!

A honvédség nagyon gáz! Kivéve a KMZ-t meg néhány alakulatot.

2013. jún. 15. 05:36
 23/85 anonim ***** válasza:
0%

tegnapelőtt 23:59

Azért kell3-4 feles hogy ne blokkolj le!

2013. jún. 15. 05:37
 24/85 anonim ***** válasza:
32%

Azért is írtam a tartalékosokat, mert azok nem annyira profik és oda bárki jelentkezhet akinek minimális követelményeknek eleget tesz. Néha kapnak kiképzést ahol valószínűleg egy kiképző kicsit "megneveli" őket.

Nem profi kommandós lesz, hanem leszoktatják erről a gyerekes hozzáállásról. (Lehet hogy nem. Nekem nincs ilyenre szükségem csak egy ötlet volt, de komolynak szántam és nem azért, hogy egy világmegváltó terminátor legyen, hanem hogy kapjon egy kis szigorú fegyelmezést amely talán életet lehelne belé.)

2013. jún. 15. 14:41
 25/85 A kérdező kommentje:
Hátt köszönöm a kedves katonai segitséget miszerint álljak be a seregbe és akkor talán férfi leszek, nem hiszem hogy ennyire súlyos az eset de amúgy ötletnek nem elvetendő. mert akkor legalább csak a katonaság lebegne a szemem előtt és nem foglalkoznék a párválasztás és a szüzesség elvesztés mikéntjével problémáival. Másrészről lehet hogy meg lehetne ezt máshogy is oldani csak még nem jöttem rá hogy hogy:) ezért írtam a kérdést,mert nem tudok dönteni. Ha katonának megyek lehet hogy megedződök némely szempontból de nem biztos hogy lelkileg összeforrok.
2013. jún. 15. 16:35
 26/85 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 14:41

Figyu ez nem cseszegetés de az egész honvédség, kivéve pár helyet egy vicc. A tartalékos képzés főleg! Semmi nevelés semmi leszoktatás nincs benne. Megmutatják hogy hogyan állj vigyázzba hogyan forgolódjál meg hogy a fegyverből hol jön ki a golyó. Aztán kapnak 20-20 lőszert amit eldurrogtatnak és ki vannak képezve. Az eddigi tartalékosok akiket láttam majdnem mind nyugdíjasok. Az egész egy vicc.

Te meg kérdező ha nem embereled meg magad akkor jöhetsz ide nyafogni de nem tudunk segíteni. Menj el egy jólszituált igényes kedves prostihoz! Ő is csak ember és nő akármit is csinál. A linket meg megkaptad.

2013. jún. 16. 10:32
 27/85 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne menj kurv@hoz, ettől nem lesz jobb. Lényeg, ne görcsölj rá erre az egészre, ha van lehetőséged, ismerkedj, majd alakul közben. Sokan kénytelenek szex nélkül élni-köztük én is,-olykor nagyon rossz érzés, de úgy fogom fel, nem végleges állapot.
2013. jún. 16. 11:01
 28/85 A kérdező kommentje:
Igazándiból most már nagyon félek hogy eygedűl maradok egész életemben eluralkodott rajtam ez az érzés:(
2013. jún. 17. 19:15
 29/85 anonim ***** válasza:
54%

tegnap 19:15

De továbbra sem mentél csajhoz. Ez azt mutatja hogy benned van a hiba. Szóval ha egyedül fogsz meghalni azt csak magadnak köszönheted.

Van lehetőséged neked is többek között a fizetős hogy legalább közelről láss női testet. Szerintem az hogy megfoghass egy női mellet vagy belenyalhass egy punciba ha még sosem volt benne részed az megfizethetetlen.

De fogadni mernék hogy egy hónap múlva is ugyanilyen nullkilóméteres leszel.

Ez a baj az olyanokkal mint te. Jönnek sopánkodni de akkor is túl hülyék és gyávák amikor az internet és a mobiltelefon az arcukba tolja a lehetőséget.

A prostik ugyanolyan nők mint bármelyik, csak ők a pénzért megengednek ezt-azt. És bár nem fognak beengedni a lelkükbe kivételes esetektől eltekintve, de akkor is sok élményt kaphatsz tőlük. Persze igényeshez kell menni.

Szerintem mindent elmondtunk. Mostmár csak rajtad áll, de sejtem hogy nem fogsz kimászni a kényelmes önsajnálatodból.

2013. jún. 18. 10:37
 30/85 A kérdező kommentje:
Igen valóban lehet hogy igazad van hogy sajnáltatom magam vagy nem is tudom és nem hogy egy hónap de 10 év múlva sem lessz bátorságom még egy kúrvához sem,vagy ahhoz hogy ismerkedjek, csak ez a válasz nem rendítette nagyon előbbre inkább hátra. De lehet hogy ez a sorsom ki tudja. Nyilván bennem van a hiba sőt tudom is de már belefásúltam a félénkségembe a félek meg tenni dolgokba stb.Eljutottam egy oolyan pontra most hogy mindeggy mi lessz nem érdekel:-D béna vagyok és kész ez a lényem gyökere, és tényleg majd vergődve élek tovább mert szar ember vagyok. Nem én volnék az utolsó:-S Most már lehet sajnálni bár szerintem azt senki nem szereti ha sajnálják, viszont úgy is mindeggy leszarom. Köszi azért azoknak akik segítenek a válaszokkal mégha nem is lessz belőlem senki.
2013. jún. 19. 17:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!