Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 éves leszek, nő vagyok, és...

25 éves leszek, nő vagyok, és még nem volt párkapcsolatom se, illetve nem voltam még senkivel, ezek után ne is reménykedjek hogy lesz valakim ha eddig sem sikerült?

Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 16:52
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Túl nagyok az igényeid, és túl nagy az egód. Mi az, hogy nyomi srác? Ki a franc vagy te, hogy bárkit így leminősíts. Azért kíváncsi lennék arra, hogy te hogyan nézel ki és mit tettél eddig le az élet asztalára. Továbbá igen, nem járnék olyan lánnyal, aki nem tetszik, viszont nekem 10 lányból öt minimum tetszik, míg gondolom ez a te esetedben a legjóképűbb 5-10%-ra korlátozódik. Persze mondhatnád azt, hogy igénytelen vagyok, nem nem vagyok az, szimplán nem vagyok felszínes, mint te. Egyébként megsúgom, mi rohadtul ráérünk válogatni, mert egy egészséges férfi, még ötven-hatvan évesen is nemzőképes, ráadásul sok férfi idősebb korában sokkal jobban néz ki, mint fiatalon. Ez rátok viszont nem igaz. 30 év felett elkezdtek megcsúnyulni, aztán sszép lassan jön a leépülés. 50 év körül ott a menopauza, és vége, a nemiszervek sorvadásnak indulnak, a libidó csökken stb. Már előre látom, belőled cicás néni lesz. Magányos cicás néni.
2013. jún. 8. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!