25 éves leszek, nő vagyok, és még nem volt párkapcsolatom se, illetve nem voltam még senkivel, ezek után ne is reménykedjek hogy lesz valakim ha eddig sem sikerült?
"nő vagyok"
Ergo bármikor lehet. Ez az egy tulajdonság elégséges ahhoz, hogy bármikor legyen.
Ha csávó lennél már keményebb ügy, szinte lehetetlen.
Miért nem volt párkapcsolatod?
Zárdában laktál talán?
Szerintem ne a múlton rágódj. Tudom, h ez ilyen gagyi dumának hangzik, de tényleg arra kell törekedni, hogy jobb legyen és nem azon siránkozni, h milyen rossz volt eddig.
Meg kell keresni mi a hiba és változtatni rajta. Ha külső akkor azon javítani, el kell járni edzeni/ normálisan kajálni jobban öltözködni stb. Belsőn is lehet csiszolni, önfejlesztő könyvek, esetleg pszichológus. 25 évesen szerintem nem vagy még elkésve csak lépj minél előbb. Nem hiszem, h bármit is befolyásol az, h volt -e valakid eddig vagy nem. Gondolj bele mennyivel jobb a te helyzeted és milyen rossz azé aki mondjuk X évet leélt olyan mellett akit nem szeret, de van 2 gyerekük. Na az ilyennek tényleg nehéz dolga van, de szerintem nálad nincs gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!