Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 éves leszek, nő vagyok, és...

25 éves leszek, nő vagyok, és még nem volt párkapcsolatom se, illetve nem voltam még senkivel, ezek után ne is reménykedjek hogy lesz valakim ha eddig sem sikerült?

Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 16:52
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
hamarosan befejezem a sulit, de utána külföldre költözöm, ha most nem alakul ki valami, akkor nem is fog...
2013. máj. 20. 17:27
 22/41 compactegon ***** válasza:
hát akkor már nem sok értelme van. egyébként nem minden tanár titkolja a kapcsolatot. nálunk anno a szakközépben a (17-18 éves) diákok jó része szabadon fetrengett a tanárokkal.
2013. máj. 20. 17:30
 23/41 anonim ***** válasza:

Hát akkor most lépjél!

Mi van, doki leszel?

2013. máj. 20. 17:31
 24/41 anonim ***** válasza:
22%

"egy tanár nem alacsonyodna le a diákjához, mert félne a kollégái véleményétől"

Kedves kérdező, kb. egy gimnazista értelmi szintjén leledzel. Egyetemen mindenki lesz@rja, hogy ki kivel kavar. Csoporttársam most fog szülni, az apuka, aki egyébként a férje a tanárunk volt. Tudod mi a különbség közte és közted? Ő már húsz évesen is érett nő volt, aki tudta, hogy mit akar, nem játszotta a királylányt, aki várja a herceget a toronyban, hanem lépett.

Egyébként szánalmas ez a női mentalitás, letörne a műkörmötök, ha egyszer kivételesen nektek kellene tenni valamit egy kapcsolatért? Persze várni a sültgalambot, a pasik között válogatni, aki nem tetszik azt megalázni, ezt kurv@ könnyű...

2013. máj. 20. 17:31
 25/41 A kérdező kommentje:
de ő viszont lelkiismeretes maximalista ember, én meg nem tudom, hogy milyen lépést tehetnék, a rámenősség nem az én stílusom (vagyis nem megy inkább úgy fogalmazok), női praktikáim sincsenek, szóval nem tudom mit tehetnék, és ha kezdeményeznék akkor meg lehet hogy csak hülyét csinálnék magamból, mert elküldene a fenébe.
2013. máj. 20. 17:32
 26/41 A kérdező kommentje:
az utolsó kommentelő egy idióta, lehet hogy érzelmi szinten nem vagyok annyira magas szinten mint te vagy a csaj akiről beszélsz, de van tartásom és nem alázok meg senkit aki közeledik .. nincs műkörmöm és nem vagyok egy idióta pi.csa, aki a szőke herceget várja, jó lenne ha máskor értelmesebb dolgokat írnál, vagy inkább ne is írj semmit
2013. máj. 20. 17:34
 27/41 anonim ***** válasza:
Lehet. De így is hüylét csinálsz magadból. Úgy legalább lenne esélyed.
2013. máj. 20. 17:36
 28/41 anonim ***** válasza:

"nem vagyok egy idióta pi.csa, aki a szőke herceget várja"

Akkor mit csinálsz drága, ha nem ezt. Várod, hogy a tanár bácsi észrevegyen és kimentsen a toronyból...

2013. máj. 20. 17:38
 29/41 anonim ***** válasza:
0%
Jó csúnya nő lehetsz, ha 25 évesen nem sikerült egyetlen egy fiúval se összejönnöd. Valami defektes lehet nálad.
2013. máj. 20. 17:38
 30/41 A kérdező kommentje:
tudom, de baromi nagyot bukhatok vele, ha elküldene...
2013. máj. 20. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!