25 éves leszek, nő vagyok, és még nem volt párkapcsolatom se, illetve nem voltam még senkivel, ezek után ne is reménykedjek hogy lesz valakim ha eddig sem sikerült?
Hát akkor most lépjél!
Mi van, doki leszel?
"egy tanár nem alacsonyodna le a diákjához, mert félne a kollégái véleményétől"
Kedves kérdező, kb. egy gimnazista értelmi szintjén leledzel. Egyetemen mindenki lesz@rja, hogy ki kivel kavar. Csoporttársam most fog szülni, az apuka, aki egyébként a férje a tanárunk volt. Tudod mi a különbség közte és közted? Ő már húsz évesen is érett nő volt, aki tudta, hogy mit akar, nem játszotta a királylányt, aki várja a herceget a toronyban, hanem lépett.
Egyébként szánalmas ez a női mentalitás, letörne a műkörmötök, ha egyszer kivételesen nektek kellene tenni valamit egy kapcsolatért? Persze várni a sültgalambot, a pasik között válogatni, aki nem tetszik azt megalázni, ezt kurv@ könnyű...
"nem vagyok egy idióta pi.csa, aki a szőke herceget várja"
Akkor mit csinálsz drága, ha nem ezt. Várod, hogy a tanár bácsi észrevegyen és kimentsen a toronyból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!