25 éves leszek, nő vagyok, és még nem volt párkapcsolatom se, illetve nem voltam még senkivel, ezek után ne is reménykedjek hogy lesz valakim ha eddig sem sikerült?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 16:52
31/41 anonim válasza:
Mégis mit bukhatsz? Semmit. Nem jött össze, kész. Legalább tudod hogy nem lesz belőle semmi. Így meg csak arra vársz hogy jöjjön a fehérlovon.
32/41 anonim válasza:
Ismered a közhelyt: kockázat nélkül nincs nyereség.
És tényleg.
33/41 A kérdező kommentje:
jól van de konkrétan mit javasoltok mit tegyek? egy férfi minek örülne ami nem lenne túl rámenős vagy nevetséges?
2013. máj. 20. 17:43
34/41 anonim válasza:
"Nem volna kedve meginni velem egy kávét valamikor?"
Baromi bonyolult mondat...
35/41 anonim válasza:
Egyetemen egy csomó olyan szitu van ahol egy kicsi felszabadultabban lehet beszélni a tanárral.
büfé, kávé autómata, óra után, bemész hozzá valamiért stb
36/41 A kérdező kommentje:
igazad van ezek jó tippek köszi
2013. máj. 20. 18:03
37/41 anonim válasza:
én úgy megsajnáltalak, add meg a neved meg a tanár nevét és ráírok FB-on hogy tetszik neked nagyon :D
vagy írj egy szerelmes levelet, tom ciki lesz de hát ez van...
38/41 anonim válasza:
mosolyogj rá és érdeklődj felőle, vagy kérdezd meg hogy nem e korrepetálna
39/41 A kérdező kommentje:
ez is jó ötlet, köszönöm a tanácsokat.
2013. máj. 20. 20:42
40/41 anonim válasza:
Velem ugyanez a helyzet. Eddig csak olyanok próbálkoztak, akik nem jöttek be és mindet elküldtem a fenébe. Akik bejönnek azok vagy foglaltak, vagy nem ismerem őket. De nem érdekel, inkább vagyok egyedül, mint egy nyomi sráccal. Előbb-utóbb úgyis lesz olyan helyes és kedves pasi, aki járna velem, bár azért én is remélem, hogy nem kell sokat várnom rá. (fiúk! légyszi ne mondjátok, hogy túl nagyok az igényeim, ti se járnátok olyan lánnyal, aki nem tetszik nektek vagy nem jön be a stílusa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!