Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 25 éves leszek, nő vagyok, és...

25 éves leszek, nő vagyok, és még nem volt párkapcsolatom se, illetve nem voltam még senkivel, ezek után ne is reménykedjek hogy lesz valakim ha eddig sem sikerült?

Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 16:52
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
hát ami megosztható talán az lenne, hogy évek óta tetszik valaki, de nagyon úgy néz ki, hogy egyoldalúak ezek az érzelmek, mindig reménykedtem benne, hogy valamikor hátha észreveszi a férfi, hogy tetszik (ő 30), és talán bejövök neki, ezért is vártam rá, voltak próbálkozások más pasik megismerkedtek volna velem, de én hülye mindig elutasítottam őket, mivel az igazira vártam
2013. máj. 20. 17:04
 12/41 anonim ***** válasza:
35%
Még van öt jó éved. Utána lehúzhatod a rolót. Szóval én a helyedben baromi gyorsan befejezném a válogatást.
2013. máj. 20. 17:05
 13/41 anonim ***** válasza:

Szerintem ne add fel!:)

Igaz, hogy a mai világban annál vagányabb vagy, minél több "tapasztalatot" szerzel... Ha én fiú lennék, külön örülnék egy olyan lánynak, akin nem ment át a fél környék. Attól, hogy már vágysz rá, semmiképp ne add alább az elvárásaidat. Vagyis azzal tisztában kell lenned, hogy senki nem tökéletes.

2013. máj. 20. 17:06
 14/41 A kérdező kommentje:

már nincs is válogatnivaló (nem túl jó a fogalmazás)

lehet megcsúnyúltam... de szerintem inkább arról van szó, hogy még zárkózottabb lettem és lehet , hogy látszik rajtam hogy szomorú vagyok, emiatt sem akarnak ismerkedni, mert egy búval ba...tt csaj nem kell senkinek.

15/41 anonim ***** válasza:

"reménykedtem benne, hogy valamikor hátha észreveszi a férfi, hogy tetszik"

Odamész, pici szádat kinyitod, elmondod neki. Vagy siker, vagy kudarc, de utána nem kell elhajtani az érdeklődőket.

16/41 anonim ***** válasza:
És adtál valami jelet ennek a hapsinak? Vagy csak vársz, hogy egyszer majd becsönget egy nagy csokor vörösrózsával?
 17/41 A kérdező kommentje:

nehéz jelet adni, mert egy tanárról van szó (a korkülönbség 4 év szóval ez nem gáz).

Párszor azt vettem észre, mintha neki is tetszenék, de lehet, hogy csak benéztem (az ember hajlamos ilyen dolgokra). Most egy tanárral nem igazán lehet mit kezdeni, vele nem lehet csak úgy ismerkedni... el akarom őt felejteni, mert ez egy halott ügy, azt hittem, hogy az idő segít, de sajnos ez nálam nem jött be... talán akkor lenne jó, ha valakivel megismerkednék... de úgy veszem észre, mintha a férfiak észre se vennének, próbáltam magamon változtatni sok mindent, de eddig a helyzet változatlan.

2013. máj. 20. 17:12
 18/41 anonim ***** válasza:
30 éves te meg 25. Hát az nem egy egetrengető korkülönbség. Talán meg kellene próbálni. Egyetemen ez már nem gáz.
2013. máj. 20. 17:20
 19/41 A kérdező kommentje:
úgy gondolod? de hogyan? szerintem egy tanár nem alacsonyodna le a diákjához, mert félne a kollégái véleményétől pl.
2013. máj. 20. 17:21
 20/41 anonim ***** válasza:

De miért? Nekem volt olyan fiatal egyetemi tanárom aki elvette a diákját.

A másik. 25 vagy. Gondolom nem az életed végéig kívánsz egyetemre járni. 25 évesen lassan be kellene fejezned már. Ha végeztél akkor próbálkozz ha ennyire félsz a mit fognak szólni-tól.

2013. máj. 20. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!