Egy 24 éves szűz lány kérdése. Normális válaszolóknak megy a zöld pacsi?
Sziasztok!
Igyekszem rövidre fogni.
Millió ehhez hasonló kérdést olvastam, de a vélemények szinte azonos arányban oszlottak meg, ezért saját kérdést teszek fel.
Szóval nem vagyok defektes, sem vallásos és egyéb visszataszító tulajdonsággal sem rendelkezem tudtommal, ennek ellenére most töltöttem a 24. életévemet és még mindig szűz vagyok. Gáz? Tudom. Hogy miért történt így? Mert volt egy komoly betegségem, amit a külsőm is eléggé megszenvedett, de mára már egészségesebb vagyok a legtöbb embernél és a kinézetem is rendbe jött. Többnyire meg vagyok elégedve magammal és ez a kisugárzásomon is meglátszik. Szeretek élni, jókat viccelődni, grillezni a hátsókertben, bliccelni a vonaton. :)
Újabban viszont már attól vagyok gátlásos, hogy még sosem volt senkim. Félek, hogy hoppon maradok, ha a "kiszemelt" férfinek elmondom, hogy még szűz vagyok.
A kérdésem tehát: Mi lenne az első gondolatod, amikor elmondom neked, hogy még nem voltam férfivel?
Kérlek, életkort és nemet is írjatok.
Én érezném magam a legszerencsésebb pasinak :)
Ez előny és nem hátrány a mostani világban.
Engem egyáltalán nem zavarna,sőt örülnék ha egy lánynak én vagyok az első. :)
17F
ez szerintem nem befolyásoló :D
bár kicsit fura.. de szerintem senkit se zavarna :)
találsz egy párt, megtörténik és utána már :D
itt máris orulnek neki, pedig azt se tudják hogy néz ki a kérdezo...
ezzel a legtobb férfi nem nagyon tud mit kezdeni, ha husz folott szuz vagy, akkor minden fura dologra gondolnak...
"grillezni a hátsókertben"
Már ez alapján is jó csaj lehetsz:D
Egyébként meg ha majd elmondod a kiszemelt prédádnak, hogy szűz vagy és van egy kis esze, nagyon örülni fog neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!